Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekel mit loptak el Victoria Beckhamtől? Esetleg kíváncsi vagy mit szerzett meg Austin Mahone vagy, hogy mit döntött meg Justin Bieber? Rövidhíreinkből most kiderül!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

A Glamournak álltak modellt a The Wanted énekesei

A fiúk ezúttal egy igen híres magazinnak, a Glamournak álltak modellt, így a következő számban a róluk készült képek és az interjú is megtekinthetők lesznek. A hírt a csapat menedzsere, Scooter Braun osztotta meg egy kép kíséretével a Twitteren: „Ne felejtsétek el beszerezni a Glamour magazin legújabb számát és meglesni benne a The Wanted-ot”

*

Austin Mahone megszerezte a jogsiját

Austint szeptember 6-án kapták lencsevégre a paparazzók, miközben egy barátjával beszélgetett Miamiban és kiderült, hogy immár hivatalosan is kormány mögé ülhet. Az első két vizsgán megbukott ugyan, de nem adta fel, és harmadjára sikeresen meglett a jogosítványa.

*

Justin Bieber ismét a Guinness Rekordok Könyvében

A fiatal kanadai énekes ismét belekerült a híres Guinness Rekordok Könyvébe, ezúttal a „Legfiatalabb szólóénekes, aki 5 amerikai 1. helyezésű albummal rendelkezik” címet zsebelhette be.

*

Ellopták Victoria Beckham biciklijét

Valaki elemelte Victoria Beckham biciklijét szeptember 5-én, miközben épp New Yorkban töltötte az idejét. A divattervezőnő egy képet is megosztott a Twitteren rajongóival, melyen az egyetlen megmaradt alkatrész szerepel: „Szóval nem tekerek haza”. Majd másnap ismét posztolt: „Keressük a hiányzó kerékpáromat!”

*

Robert Pattinson túl van Kristen Stewarton

Már több hónapja annak, hogy Kristen és Rob szakítottak, és úgy látszik, mindketten túltették magukat a másikon. Rob egyik barátja egy interjú során beszélt a színész magánéletéről.

„Rob-ot egyáltalán nem érdekli senki. Az első számára a zene és a filmek. Szeret flörtölni, de ne feledjük, hogy a nők vetik rá magukat” – magyarázta a barát, aki azt is elárulta, hogy már egy ideje nem beszélt az Alkonyat Bellájával, aki a hírek szerint Zac Efront szemelte ki magának.

*

Miley Cyrus Liam Hemswoth-höz énekel?

Egy új dal kis részlete landolt az interneten a fiatal énekesnőtől, melyben túltengnek az érzelmek. A dal a Last Goodbye címet kapta és sokak szerint kedveséhez, Liamhez írta, mivel a legújabb pletykák szerint Miley és Liam ismét különválnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek