Starity

Lady Gaga új albuma máris rekordot döntött

2013. szeptember 08. 13:01   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A november 11-én érkező album az iTunes történelmében a legtöbbek által előrendelt nagylemezévé vált, ezzel megdöntve Madonna rekordját.

hirdetés
Lady Gaga új albuma máris rekordot döntött

A pop királynője, Madonna 2012-ben MDNA albumával állította fel a rekordot, akkor világszerte 50 országban állt az előrendelési listák élén a lemez. Lady Gaga kiadója, az Interscope Records közben megerősítette, hogy az ARTPOP megdöntötte ezt a rekordot, ugyanis összesen 52 országban landolt az előrendelési listák élén.

Az énekesnő a Twitteren köszönte meg rajongóinak a kiváló fogadtatást: „A büszke nem elég nagy szó erre! Annyira hálás vagyok, hogy ilyen hűséges rajongóim vannak! Imádom az egész albumot! Szeretem legjátszani az egészet az elejétől a végéig! Olyan, mint egy éjszaka a klubban.”

Az album legelső kislemeze, az Applause is szépen szerepel az eladási listákon. Megjelenésekor 42 országban volt első helyen. Jelenleg is világszerte a top 5-ben szerepel például Katy Perry, Robin Thicke és Miley Cyrus mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek