Starity

A legszebb és a legrosszabb ruhákban: Bar Refaeli

2013. szeptember 09. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kiváló ízléséről híres izraeli topmodell, legújabban az X-Faktor műsorvezetője, világéletében kiváló ízléséről volt híres. Épp ezért, nem ígérhetjük, hogy az összes csodás ruháját megmutatjuk a cikkben, ám betekintést nyerünk ruhatárába, s láthatjuk: ő is szokott hibázni.

hirdetés
A legszebb és a legrosszabb ruhákban: Bar Refaeli

Cannes-i Filmfesztivál – 2008

Az Alberta Ferretti-, levenulaszínű estélyiben tökéletesen fest a topmodell – ezen nem is lepődünk meg. A ruhát a finom részletek, a lila gyöngysorokkal díszített vonalak dobják fel még inkább.. Igazi tündéri ruha!

Sport Illustrated Magazine Promo Event – 2012

A modell gyönyörű alakját tökéletesen kiemeli ez a merészebb fazon, mely nagyon cseles is: elég átlátszó ahhoz, hogy felkeltse az emberek figyelmét, ám akik jól megnézik a ruhát, láthatják, hogy tulajdonképpen semmit sem láthatnak, egy testszínű bodynak köszönhetően. Igazi buliruha, asszimetrikus megoldással és csipkebetéttel.. meseszép!

MTV EMA – 2011

Ez a ruha igazán ütős! És nagyon különleges is: maga a miniruha fekete farmeranyagból készült, az uszályt, amit kék selyemből készítettek el, pedig külön tűzték rá. Gyönyörű!

Chopard 'Diamond' Party – 2011

Egy gyönyörű, égszínkék, flitterekkel tarkított Roberto Cavalli-miniruha tökéletes választás egy olyan nőnek, aki amúgy is a figyelem középpontjában áll! A ruhát tudni kell viselni, hiszen egy óvatlan pillanatban kivillanthat ez-az, de a hatás garantált!

Angel Ball – 2012

A gyönyörű modell egy féloldalas, vörös színű Emilio Pucci-ruhát viselt, mely egyik oldalánál fel van sliccelve. Igazán elegáns, alakot kiemelő ruha, mégsem túl kihívó – a finom aranyékszerek és a nyitott orrú cipő kitűnő kísérője az estélyinek.

Vanity Fair Oscar After Party – 2012

Bar egy gyönyörű Roberto Cavalli-estélyiben jelent meg az Oscar-díj-átadás utáni partira, melyben csak úgy tündökölt. Egyszerűen tökéletes a megjelenése, és itt a bizonyíték arra, hogy az aranyszín cseppet sem közönséges, ha valaki megfelelően tudja viselni.

A legrosszabb ruhákban:

Roberto Cavalli 40th anniversary Party 2010

Bár ezt a ruhát már több hírességen láthattuk – többek között Victoria Beckhamen is –, nem tudjuk megérteni, mit esznek rajta a hírességek. Sorolni sem tudjuk a ruha hibáit: túl hosszú, nagyon fényes anyag, semmi kivágás – és a ruha felsőrésze, mintha egy búvárruhára emlékeztetne!

Mercedes-Benz Fashion Week – 2012

A topmodell ismét egy érdekes ruhát választott egy New Yorkban rendezett bemutatóra. A Marchesa tervezőpáros álmodta meg ezt a darabot, amire nem tudjuk azt mondani, hogy csodás lenne. A szőkeség nagyon hajaz egy megtépázott fekete varjúra ebben a ruhában.

Chiambretti Sunday TV Show Event – 2012

Bar egy spanyol táncosnőt megszégyenítő módon tudta viselni ezt a telefodrozott ruhát, melyben igencsak nehéz jól kinézni.. Alakja nem vehető ki benne, sőt, sokkal nagyobbnak mutatja a szőkeséget a kelleténél.

MTV EMA – 2009

A lógó pamut(?)ruhát igazából nem tudjuk hova tenni, valamiféle strandruhához hasonlít, ám az biztos, hogy nem a vörös szőnyegre való. Bar ráadásul még néhány övet és láncot is a ruhára aggatott, ami tényleg nagyon csúnyán mutat rajta.

Whitney Museum of American Art Gala – 2011

Mintha a modell takarni akarna valamit! Talán pár pluszkilót? Ez a ruha amúgy is feldob a modellre +10 kilót, köszönhetően a habcsókoknak és az előnytelen szabásvonalaknak, pedig nem kezdő divattervező kezei közül került ki az estélyi.

A Marchesa márka a sztárok nagy kedvence, ám ez most sajnos nem jött be.

GQ Men of the Year Party – 2012

Bár a GQ férfimagazin szerint Bar Refaeli 2012-ben az év legszexisebb nője lett, az eseményen tett látogatása közel sem ezt a képet mutatja be. A nagymamás, öreges ruhát nem tudjuk, honnan szedte össze, de talán egy testhezállóbb, nőiesebb és színesebb darabbal jobban kiragyogott volna a tömegből – így elveszik benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek