Starity

A Helyszínelőkhöz pártol Matt Davis

2013. szeptember 09. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új sorozatban kapott szerepet a Vámpírnaplók egykori sármos történelemtanára.

hirdetés
A Helyszínelőkhöz pártol Matt Davis

Matt Davis rengeteg szerepben kipróbálta már magát, hiszen a Vámpírnaplókban egy egyszerű történelemtanárként ismerték meg a nézők, majd kiderült, hogy a sármos tanító szabadidejében vámpírvadászként tevékenykedi, később azonban maga is vérszívóvá vált, ami a vesztét is jelentette, idén pedig megkapta saját sorozatát is The CW-nál, ami a Cult címet viselte, ahol egy újságíró bőrébe bújt és, amit egyébként hazánkban is műsorra tűzött a Viasat3.

A 35 éves színész most a nagysikerű, 13 éve futó Helyszínelők című misztikus bűnügyi drámasorozat új évadában kapott szerepet, a Zap2It és a TVLine információi szerint pedig karaktere nem csak egy részben fog feltűnni, viszont pontosan nem tudni, hogy hány epizódban is lesz majd látható.

Matt egy tűzoltó fiát fogja alakítani, akit sportos és okos emberként jellemeztek, ám igazi magányos farkas, lelke olyan, mint egy költőé, elméje pedig, mint egy matematikusé.

A Helyszínelők 14. szezonja szeptember 25-én kerül a CBS műsorára a tengerentúlon, a Davisszel készült epizódok pedig késő októbertől kerülnek adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek