Starity

Macskát mentett Batman és Amerika kapitány

2013. szeptember 09. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelmezes szuperhősök ismét akcióban! Kigyulladt egy miltoni lakás, ám mielőtt a tűzoltók kiértek volna, megjelent Batman és Amerika kapitány.

hirdetés
Macskát mentett Batman és Amerika kapitány

A John Buckland- (Batman) és Troy Marcum-alkotta (Amerika kapitány) páros jelmezbe bújt, hogy pozitív leckékről okítsák a gyermekeket Miltonban, Nyugat-Virginiában, amikor észrevették, hogy valami füstöl a közelben.

Szerencsére Batman tűzoltóként dolgozott, mielőtt felcsapott önjelölt szuperhősnek, valamint katonai kiképzést kapott Irakban. „Amerika kapitány betörte az ablakot, kiáradt a füst, én pedig igyekeztem látni. Szó szerint. Ekkor megragadtam valami szőröset” – emlékezett vissza Batman, aki társával együtt kihozta a cicát az épületből.

Szerencsére senki más nem tartózkodott a lakásban, így egyelőre az sem derült ki, hogyan keletkezett a tűz. A páros egyébként eléggé híres a kontinensen, jelenleg kosztümös szuperhősökként dolgoznak, akik pozitív gondolatokkal látják el a fiatalokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek