Starity

Dalpremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night

2013. szeptember 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hete reppent fel a pletyka, miszerint Hayley újra közreműködik egy dalban. Később megerősítették a híreszteléseket, bejelentették, hogy jön a Stay The Night.

hirdetés
Dalpremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night

Daniel Cloud Campos, a Now klipjének redezője fecsegte ki, hogy újra Hayley-vel dolgozik, ezúttal Zedd új videójának forgatásán. Közreműködésről ugyan nem beszéltek, a kérdésre mégis nyilvánvaló volt a válasz.

Pár hete a DJ is megerősítette a hírt, miszerint együtt dolgoznak, majd a kislemezborítót is közzétették, és elárulta, hogy szeptember 10-én jön a dal.

Lady Gaga új lemezének producere a koncerteken eddig is játszott egy-két részletet a számból, ám hivatalosan csak ma jelent meg az iTuneson. Videoklipet a hónap végére ígérnek.

Érdekesség, mint anno a hatalmas sikert bezsebelő Airplanes, a Stay The Night is úgy készült el, hogy a két előadó sosem találkozott egymással, mindösszes egy röpke telefonhívás kettejük között az, amit személyes ismertségnek titulálhatnak.

„Zedd közel egy évtizede rajongója a Paramore-nak. Mikor végzett a Stay The Night dalszövegének megírásával, tudta, hogy Hayley lesz a legtökéletesebb a vokálok feléneklésére” – írja az MTV.

„Amit igazán szeretek Hayley-ben – azon kívül, hogy egy hihetetlen nagy tehetség – az az, hogy rengeteg érzelmet tud belevinni a dolgokba. Rengeteg olyan előadó van, akik fogják a dalszöveget, feléneklik, és kész. Nem kapcsolódnak a számhoz. Hayley azok közé tartozik, akik beleélik magukat. Ő az egyik kedvenc előadóm, embertelen munka van a háta mögött” – áradozott a német származású DJ, aki azt is elmondta, először egy férfira gondoltak, mint énekes, de észhez kaptak, és rájöttek, Hayley-nél megfelelőbbet nem találnak. A zenész állítja, hogy a klip is legalább annyira ütős lesz, mint maga a dal, mi pedig reménykedünk benne, hogy Hball marad a rockosabb, poposabb hangoknál a továbbiakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek