Starity

James Franco: „Bárcsak meleg lennék!”

2013. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Óz, a hatalmas sztárját állandóan melegnek kiáltják ki, ám ő nem törődik a pletykákkal, sőt: most kiállt homoszexuális társai mellett.

hirdetés
James Franco: „Bárcsak meleg lennék!”

James Francóról minden hónapban terjednek a hírek, hogy saját neméhez vonzódik, nemrég a The Daily Beastben felelt ezekre a pletykákra.

„Nagyszerű! Jöjjenek a b-ziviccek! Mert ezek egyáltalán nem sértések számomra, az sem érdekel, ha az emberek melegnek hisznek, úgy vagyok vele: királyság! Úgy értem... bárcsak meleg lennék!”

A színész szívén viseli a homoszexuálisok sorsát és mára elfogadta, hogy magánélete mindig is spekulációk tárgya lesz. Tisztában van azzal, hogy aligha lehet nyugodt élete, de elárulta, hogy magánélete egyre furább és furább: még annak ellenére is érik melegvádak, hogy nemrég még kapcsolatban élt.

„A melegviccek, az egy dolog, ha az emberek gúnyt űznek a témából... [vállat von] hát csináljátok, engem egy cseppet sem izgat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek