Starity

Halle Berry szereti a női testek látványát

2010. augusztus 20. 21:09   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő sosem kezelte tabuként a szexualitást, ez most sincs másként. A napokban a legszexibb hollywoodi anyukának választott asszony saját házában nyilatkozott a magazinnak.

hirdetés
Halle Berry szereti a női testek látványát

Vacsora után körbevezetett a házban, amely tisztán tükrözi az életét és személyiségét. Képeket látok Nahláról, a macskáiról, az ötödikes tanárnőjéről, Yvonne Simsről, az „anya-figuráról”, aki mindig megmarad az egyik legkedvesebb barátja.

Vannak meglepő alkotások is: főleg modern művészek munkái, ezek nagy része a természet szexualitását ábrázolja. Az előszobájában egy igen magas szobor áll, Curt Bill alkotása, egy meztelen, tengerre néző nő. „Szeretem a meztelen nők alakját.” – mondja – Úgy érzem, hogy ez a legmagabiztosabb pozíció, amit fel lehet venni. Egész meztelen valójában áll a szobában, és uralja azt. Minden körülötte kering a házban. Imádom.”

Lementünk a hálószobaszintre, ahol még több szobor található. A folyosón található jelentése, hogy „légy pimasz”, a 12 asztrológia-jelet ábrázolja, de mindet tréfás szexpozíciókban. Berry kikeresi a sajátját, az Oroszlánt. „Én vagyok felül, bébi” – mondja, és egy nagyot nevet. Halle úgy tűnik, teljesen összhangban van a szexualitásával. „Az évekkel jön. – mondja - Nagyon lassan értettem meg. Talán ha az élet nem gyötört volna, a hét minden napján készítettem volna meztelen képeket magamról.” A következő történt. Felkapott és kezembe adott egy kicsi, bekeretezett képet, melyen ő volt látható 8 hónapos terhesen, meztelenül. Épp ugrás közben. „Cabo San Lucasban voltam Cliff-fel, a strand teli volt emberekkel. És nagyjából azt mondtam: »Most le fogok vetkőzni.« – mire Cliff: »Ne, HB!Ne csináld!« – erre én: »Basszus! Fotózzanak le. Levetkőztem és lesiettem a partra.«” – Nevet az emlékein. „Soha nem voltam még boldogabb.”
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek