Starity

Miley ismét rekordot döntött

2013. szeptember 10. 19:07   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wrecking Ball kisfilmje magyar idő szerint este hat óra felé került az internetre, bár a 24 óra nem telt le, de hivatalosan is megdöntötte a One Direction rekordját több mint 15 millió nézővel.

hirdetés
Miley ismét rekordot döntött

Miley már a We Can't Stoppal is elérte ezt a rekordot, ugyanis egy nap alatt 10,7 millióan nézték meg, amit azonban a One Direction a Best Song Everrel megdöntött, mivel az ő kisfilmjüket 10,9 millióan látták.

Nos, az énekesnő most visszavette magának a címet, ugyanis eddig több mint 15 millióan láttak az új alkotását, amiben sír, meztelenkedik, kalapácsot nyalogat és őszintének tűnik. Szerette volna megdönteni a rekordot és ezért megígérte a Smilereknek, ha ez sikerül, akkor elárulja a Bangerz tracklistáját, így mindenki boldog lesz.

A klipről megoszlanak a vélemények, de korántsem annyira negatívak a kommentek, mint a We Can't Stop esetében – itt még a like-ok és dislike-ok aránya sem annyira vegyes. A kritikusok is pozitívan vélekednek erről a kisfilmről, ahogy a dalról is, de többségük Sinéad O'Connor Nothing Compares 2 U című videoklipjével hasonlította össze.

Szóval itt van a Bangerz tracklistája, amiben szerepel egy duett Birtney Spears-szel, Future-rel, Nelly-vel, Big Seannal, French Monatanával és a delux-verzión Ludacris-szel egy közös munka. Miley jelenleg Európában tartózkodik, ahol promózza az új albumát, viszont érdekesség, hogy egy törpékből álló bandával járja a kontinenst.

Íme a számlista:

1. Adored You
2. We Can't Stop
3. SMS (Bangerz) feat. Britney Spears
4. 4X4 feat. Nelly
5. My Darlin feat. Future
6. Wrecking Ball
7. Love, Mones, Party feat. Big Sean
8. Get It Right
9. Drive
10. FU feat. French Montana
11. Do My Thang
12. Maybe You're Right
13. Someone Else

A bónuszszámok:

14. On My Own
15. Rooting For My Baby
16. Hand In The Air feat. Ludacris

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek