Starity

Összeházasodott Millie Mackintosh és Professor Green

2013. szeptember 10. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma tartották meg az ex-realityszereplő, Millie Mackintosh és a rapper, Professor Green esküvőjét.

hirdetés
Összeházasodott Millie Mackintosh és Professor Green

A brit rapper, Professor Green márciusban jegyezte el az ex-realityszereplőt Párizsban. Azóta minden fenekestül felfordult körülöttük. Az angol lapok pár héttel az eljegyzés után már arról kérdezték, hogy mikor lesz a lagzi, amit először augusztus végére terveztek. Utána a modell a rapper miatt otthagyta sorozatát, akik ebből pénzt akartak lehúzni.

Az esküvőre nagyjából 120 ember volt hivatalos és a Babington House-ban volt megtartva, ahol még anno James Corden házasodott meg. A meghívottak között olyan nevek szerepeltek, mint Lily Allen aki még régebben egy közös dalt készített a rapperrel és azóta jó barátságot ápolnak, a Made In Chelsea-ből öt szereplőt hívtak meg, a szintén rapper Example és felesége, Erin is részt vettek a szertartáson.

Egyébként Millie egy Christian Louboutin-, fehér magas sarkút és egy vintage mintájú, földig érő fehér ruhát, a koszorúslányok pedig halvány rózsaszín ruhában és fehér rózsákkal díszített fejdíszt viseltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek