Starity

Emma Roberts alakítja Pókember szerelmét?

2010. augusztus 20. 23:11   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már tudjuk, hogy a Marc Webb által rendezett Pókember 4-ben Peter Parkert Andrew Garfield alakítja. A női főszereplőről még találgatnak. Több ismert színésznő neve is felmerült.

hirdetés
Emma Roberts alakítja Pókember szerelmét?

A női főszereplőt keresik az új Pókember filmben. A szerelmes lány pedig ezúttal nem Mary Jane Watson lesz, hanem Gwen Stacy. Akik ismerik az eddig megjelent trilógiát, azok számára már ismerős lehet Gwen. Ugyanis a harmadik részben Bryce Dallas Howard játszotta a karaktert. A szerepért most olyan színésznők versenyeznek, mint Emma Roberts, Teresa Palmer, Imogen Poots, Ophelia Lovibond, Lily Collins és Mary Elizabeth Winstead. A jelentkezők már beszélgettek a rendezővel és Andrew Garfielddal is.

Azt kijelentették, hogy a színésznők nem vettek részt forgatási teszteken, csak találkoztak a készítőkkel. A Columbia képviselői elmondták, hogy a találkozások második köre most hétvégén zajlik. Illetve más jelöltek is vannak, akiket nem neveztek meg.

A film egyelőre a Untitled Spider-Man Reboot címet viseli, és 2012. július 3-án kerül az amerikai mozikba.

Vajon kit fognak választani az alkotók?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek