Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natasha Hamilton és Taylor Swift új párra lelt, Liam Hemsworth új nőre vágyik, egy sorozat folytatódik, Shenae Grimes pedig kifejtette véleményét! Olvasd el legfrissebb rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Natasha Hamilton Ritchie Neville-lel randizgat?

Úgy tűnik, Natasha Hamilton valóban jobban érzi magát válása után, és máris randizni kezdett. Kiszemeltje a 5ive együttes szőke énekese, Richie Neville, amire az énekesnő barátai egyáltalán nem számítottak.

*

Taylor Swift újra kivetette a hálóját

Új partit talált magának Taylor Swift! Választottja nem más, mint Brenton Thwaites, egy 24 éves modell, és a pár ismerősei szerint rendkívül jól megvannak egymással. A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is együtt mutatkoztak.

*

Liam Hemsworthnek January Jonesra fáj a foga!

Sokan nem értik, Liam miért van még együtt Miley-val, hiszen a manapság botrányhőssé avanzsált lány viselkedése egyszerűen gusztustalan. Liam ismerősei nemrég bevallották, hogy a színész nagyon vágyik January Jonesra, sőt egy ismerősük szerint a Wrecking Ball egy szakítódal, amit Miley Liamnek címzett.

*

Shenae Grimes: „Öltözz fel, Miley!”

Míg néhány sztár – például Adam Lambert – megvédte Miley Cyrust, a legtöbb ellenzi a hölgyemény botrányos viselkedését. Most Shenae Grimes adott hangot nemtetszésének.

„Mi a franc van Miley új videójával?” – tette fel a kérdést a Twitteren. Úgy gondolja, hogy a lánynak leginkább pár ruhára és egy ölelésre van szüksége, és semmi szüksége ilyen videóra, s mivel a rajongói nagy része 10-12 éves, nem kéne ilyet látniuk.

*

Justin Bieber új dala karácsonykor érkezik

Az énekes manapság botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, most azonban újra dolgozni kezdett, és a hírek szerint az új dala karácsonykor érkezik, és egy új filmet is forgat majd. A dalban Ariana Grande is közreműködik!

*

Mégis folytatódik a Liz vagyok?

Az MTV sorozata a tervek szerint nem folytatódott volna, ám most úgy tűnik, a rajongók reménykedhetnek a további részekben. A hírt maga Liz jelentette be a Twitteren!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek