Starity

Ashley Olsen bepasizott!

2013. szeptember 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznőből divatikonná avanzsált Ashley David Schulte oldalán látható napjainkban, ami nem véletlen, ugyanis nemrégiben a pár összejött.

hirdetés
Ashley Olsen bepasizott!

„Ashley és David randiznak. Ez remek hír” – nyilatkozta a pár egy barátja az Us Weeklynek. Ashley mindig is igyekezett magánéletét titokban tartani, így az utóbbi két évben nem lehetett tudni biztosan, hogy van-e valaki a lány életében.

Legutóbbi komolyann kapcsolata 2011-ben ért véget, amikor is 3 év együttjárás után szakított a Másnaposok sztárjával, Justin Barthával. Később szárnyra kapott több pletyka is Ashley magánéletével kapcsolatban, így többek között hírbe hozták Greg Chait divattervezővel és Scott Sartiano étteremtulajdonossal is, ám a hírek nem lettek megerősítve.

Az ikerpár az utóbbi hetekben legújabb kollekciójával valamint a Fashion Week-beli szereplésével volt elfoglalva, bár valószínűleg magánéletüknek is hagytak helyet a naptárban.

Mary-Kate a multimilliárdos Olivier Sarkozy mellett lelt rá a boldogságra 2012-ben, így reméli, hogy most már ikertestvére is megállapodik valaki mellett, aki boldoggá teszi őt. Szerencsére jelenleg igen szerencsés időszak köszöntött az Olsen családra, ugyanis nemrégiben kapott szerepet húguk, Elizabeth a legújabb Bosszúállók-filmben, emellett pedig két másik projekten is dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek