Starity

Zoe Saldana titokban férjhez ment

2013. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zoe eljegyzése Keith Brittonnal nem bizonyult tartósnak. Marco Peregóval viszont az eljegyzésen is túl vannak, sőt, az a hír járja, hogy megtartották az esküvőt is.

hirdetés
Zoe Saldana titokban férjhez ment

Zoe Saldana férjes asszony, már június óta! Az Us Weekly jelentése szerint a színésznő Marco Peregóval egy titkos ceremónia keretein belül kötötte össze életét Londonban még júniusban.

Igazán jó munkát végzett, hogy ilyen sokáig titokban tudta tartani az esküvőjét, hiszen a gyűrűt sem mutatta meg és más információ sem szivárgott ki, miközben júliusban a San Diegó-i Comic-Conon népszerűsítette a Guardians of the Galaxyt.

Egy, Angliában megtartott eseményen, az Audi International Polo rendezvényen lehetett az aranygyűrűjét látni, amit az utóbbi időben már nem hordott. Ebben a hónapban viszont már egy újabb gyűrűvel jelent meg az ujján, amely arra enged következtetni, hogy a hírek igazak, és valóban férjhez ment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek