Starity

Ashley Tisdale zaklatója rács mögé került

2013. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves megszállott férfi rajongót a bíróság szabadságvesztésre ítélte, ezen felül pedig még több büntetést is kap.

hirdetés
Ashley Tisdale zaklatója rács mögé került

Ashley Tisdale megkönnyebbülhet, hiszen zaklatója egy ideig nem fogja látni, a férfi büntetését a Los Angeles kerületi ügyésze (L.A. District Attorney's Office) is megerősítette az E! News!-nak.

A megszállott rajongó bevallotta, hogy valóban követte a színésznőt. Korábban volt már bírósági ügye, akkor távoltartási végzés volt csak a büntetése.

A Nicholas Fiore nevű férfit letartóztatták, amiért a júniusban meghozott távoltartási végzést megszegte, továbbá azzal fenyegetőzött, hogy lelövi a színésznőt, valamint 18 ezer tweettel rohamozta meg a szőkeséget, akinek házában is megjelent már, egy kézbesítőnek adta ki magát, többször próbált kapcsolatba lépni Ashley-vel.

A bíró 208 napnyi börtönbüntetést rendelt el az egyéves tanácsadás mellé, valamint 350 dollárnyi pénzbírságot is kapott. De ez nem minden, zaklatása miatt ötéves próbaidőn van.

A büntetőjogi védelem elrendelte továbbá, hogy Fiore majdnem 100 méteres távolságban közelítheti csak meg Ashley-t, melyet a következő tíz évben be kell tartania.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek