Starity

Kat Von D és Sandra Bullock exférje?

2010. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha létezik olyan pasilista Hollywoodban, akikre tilos szemet venni, akkor annak Jesse James áll az abszolút csúcsán. Gerinctelen, kegyetlen és bármivel képes összebújni, ami mozog. Vajon Kat von D-t mi fogta meg benne? Már ha igazak a pletykák, és tényleg kavargatnak.

hirdetés
Kat Von D és Sandra Bullock exférje?

A nők szeretik a rosszfiúkat, ez tény, de Jesse James azért mégis csak túlzás. Márpedig Kat Von D tetoválóművész és tévésztár az elmúlt egy hétben kétszer is Sandra Bullock botrányos életvitelű exférjével vacsorázott, majd együtt, összebújva hagyták el az éttermet és indultak el Jesse fekete Mercedesével. Vajon csak egy új tetkó részleteit beszélték meg, vagy van közöttük több is?

Bár nemrégiben az volt a hír, hogy Kat Von D csak barátkozik Sandra Bullock exével, a hölgy nemrégiben a Twitteren megosztotta a nyilvánosággal az igazságot – írja a Pop Eater. „Valóban randizni voltuk” – írta, de később törölte a bejegyzését. Egy barátnője szerint Kat Von D teljesen belezúgott motorépítőbe, de rosszul érzi magát, mert tudja, kedvese az egyik leggyűlöltebb ember most az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek