Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Amanda Seyfried

2013. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színésznő mindig kifogástalan külsővel jelenik meg, az újságok néha túlságosan is szoláriumos nőt vagy egy kirakatbábúhoz hasonló arcot varázsolnak neki.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Amanda Seyfried

Amanda Seyfried amerikai színésznő először a Bajos csajokban csillogtatta meg tehetségét, ahol azonnali sikerre tett szert. Ezek után csak jöttek a híresebbnél híresebb filmjei, mint a Mamma Mia!, a Kedves John, a Levelek Júliának és a Nyomorultak.

Bár az utcán még egy paparazzi-képen is nagyon bájos és csodálatos arcát mutatja, ezt az újságok néha megcáfolják és a szép fehér bőréből vagy agyon szolizott, vagy felismerhetetlenségig átformált nőt alkotnak. Cikksorozatunkban most Amanda öt legjobb és öt legrosszabb címlapfotóját mutatjuk be nektek és kezdjük is az előbbivel:

Lucky – 2009. február

A színésznő ezen a 2009-es képen nagyon gyönyörűen fest. A kevés smink nagyon jól áll neki, a vörös ruha és betűtípus pedig nagyon jól passzol a képhez. És akkor még nem is beszéltünk bájos mosolyáról!

Glamour – 2010. április

Ismét nagyon természetesen nézett ki itt Amanda. Szerencsére az újság szerkesztői meghagyták vonásait, hogy fel tudjuk ismerni és a kép beállításával sem volt semmi gond.

Teen Vogue – 2010. június

Gyönyörű! A legelső képhez híven itt is a természetes hatás dominál, na és Amanda valami csodálatos ezen a képen. Ez a felkötött haj nagyon jól áll neki és itt sem lehet okolni egyik képszerkesztőt sem, mert nagyon jó munkát végeztek!

Joy – 2011. május

Ezen a 2011-es képen a Lopott idő sztárja nagyon lélegzetelállítóan fest. Ez a zöld ruha csak még jobban kiemeli az így is virítóan zöld szemeit és a citromsárga betű is nagyon jól passzol szalmaszőke hajszínéhez.

Elle – 2013. augusztus

A nyomorultak Cosetteje ezen az Elle-képen nagyon jól néz ki. A vörös rúzs nagyon vadítóan áll neki, főleg ehhez a pánt nélküli szintén vörös, kövekkel díszített ruhában. Meg nem lehetne róla mondani, hogy 27 éves!

A legrosszabb címlapfotók:

Glamour – 2010. április

Hát ez valahogy nem sikerült a Glamournak. Nem volt a legelőnyösebb választás, hogy az így is fehér színésznőt egy fehér háttér elé állították és még rá is vakuztak. Ha nem lenne rajta ez a flitteres szürke ruha, akkor teljesen beleolvadna a falba.

Self – 2010. június

Kicsit túloztak a barnítóval az arcán, hiszen ha jobban megnézzük a képet az arca feltűnően barna a többi testrésze pedig fehéres. A fotót emellett még ez a póz is elronthatja, de leginkább Amanda arca a szembetűnő.

Instyle Hair – 2010. június

Ezzel a képpel nem is lenne semmi baj, ha nem ilyen nyakcsavaró pózba tették volna a színésznőt. Viszont a fotósorozat pozitívuma, hogy nem össze-vissza, hanem egységesen öltöztették és sminkelték ki őt.

Marie Claire – 2011. április

Valahogy az újság szerkesztői eltüntették Amanda zöld szemeit és kéket varázsoltak a helyére. Nem tudjuk, hogy mi lehetett a baj szemszínével, de az eredeti sokkal jobban áll neki. Ezeken kívül a színésznő bőrszínét itt is kicsit kifehérítették, mint az előző kettőnél is.

Glamour – 2012. március

Borzalmas! Talán eddig ez a legrosszabb címlapfotója, hiszen Amanda gyönyörű arcát felismerhetetlenné photosoppolták és még meg is nyújtották., plusz bőrét itt is porcelánfehérré világosították és az élet is eltűnt az róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek