Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik VI.

2013. szeptember 13. 21:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikksorozatunk folytatásában megtudhatod, hogy Louis, Liam, Katy, Adam és Cher mitől tart a leginkább.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik VI.

Louis Tomlinson

Napjaink egyik legfelkapottabb együttestagja, Louis Tomlinson sem különbözik az átlagos emberektől, hiszen számos dolog akad, amitől fél.

Louis már nem egy interjú során árulta el, hogy a legjobban az öregedéstől és a madaraktól fél. Az öregedéstől rengeteg ember tart, ám nem értjük, hogy Kevin – Louis x factoros galambbábujának a neve – gazdája hogy félhet a madaraktól, hiszen annak idején még ő is büszkélkedhetett egy galambbal.

Liam Payne

Ha már szóba került a One Direction, Liam Payne mellett se mehetünk el szó nélkül, ugyanis a csillag a kanalaktól jobb szereti megtartani a tisztes távot.

„Gondban vagyok, mert mikor étterembe megyek, azt se tudom, hogy kell a kanalat használni, sőt, egyenesen félek tőle. Természetesen a többi evőeszközt tudom használni. Tudom, kissé furcsa vagyok.”

Katy Petty

A híres énekesnő, Katy Perry már többször említette, hogy a legeslegjobban a sötétségtől fél, akárcsak Miley Cyrus vagy éppen Zayn Malik. A Teenage Dream énekesnője, azt is elárulta, hogy képes egész éjszaka felkapcsolt lámpával aludni, annyira retteg a sötétségtől.

„Szerintem a sötétben nagyon sok gonosz lény van. Én mindig tetőtől talpig betakarózok, mert olyan vagyok, akár egy gyerek, aki azt hiszi, hogy az ágya alatt lakozik egy szörny, aki meg akar enni. Sőt, én még a lámpákat is égve hagyom éjszakánként.”


Adam Sandler

A vígjátékok koronázatlan királyától, Adam Sandlertől is többször megkérdezték már, hogy mitől tart a leginkább, és ő mindig azt felelte, hogy a legnagyobb félelme akkor teljesülne be, ha elveszítené az egyik családtagját, illetve hogy egy kis humort is csempésszen a válaszba, azt felelte: „Tudom elég hülyén hangzik, de én Bob Barkertől is félek.”

Cher Lloyd

A 2010-es X Factorban feltűnt egyedi énekesnő, Cher Lloyd sosem titkolta, hogy mitől fél, ezért több interjúban is elmondta, hogy a sötétséget egyáltalán nem szereti, egyszerűen ki nem állhatja.

Azt nem tudni, hogy miért van gondja a sötétséggel, talán ugyanazt gondolja, mint Katy Perry, hogy az ágya alatt szörnyek lakoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek