Starity

Még több érdekesség derült ki a Teen Wolf folytatásáról

2013. szeptember 13. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat csak januárban folytatódik ugyan, de a színészek elkotyogtak egy-két titkot, amit az évad folytatásában tudhatunk meg.

hirdetés
Még több érdekesség derült ki a Teen Wolf folytatásáról

A Teen Wolf rajongók kicsit csalódottak voltak, amikor megtudták, hogy kedvenc sorozatuk augusztusban ért véget, és a folytatásra januárig várniuk kell. Néhány titokról azonban így is lehullt már a lepel: megtudtuk többek között, hogy a Carver ikrek maradnak a sorozatban, lesznek új szereplők, de például Stiles édesanyjának halálának körülményeiről, illetve az Argent családról is többet tudhatnak meg a nézők.

Nemrég a színészek még több információt árultak el arról, mi várható még az évad folytatásában, így megtudhatjuk, hogy alakul Lydia kapcsolata Aidennel, és a fiatal Peterrel is, akit Ian Bohen alakít majd, továbbá megtudjuk, mi lesz Danny és Ethan között. A Lydiat alakító Holland Roden szerint a rajongók imádni fogják azt a részt, amit csak ennek szentelnek, hiszen Lydia kapcsolata mindkét fiúval igen komplikált. Persze sokan örülnének, ha Lydia végül Stiles mellett kötne ki, és nem zárták ki ennek lehetőségét sem.

Sokakat érdekel még, hogy a két főszereplő kapcsolata hogy alakul, és Allison Scottot, vagy Isaacet választja végül párjának. Ezen kívül új szörnyek is várhatóak Beacon Hillsbe, akik ellen a csapatnak fel kell vennie a harcot, arról azonban nem voltak hajlandóak mesélni, milyen szörnyek várhatóak a kaliforniai városkába.

Az évadot január 6-án folytatják majd az MTV-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek