Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Sasha Pieterse

2013. szeptember 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden sztárnál előfordul, hogy egy-egy nemes rendezvény alkalmából nem a legmegfelelőbb ruhát választja. A legújabb cikkünkben a Pretty Little Liars Alisonjának, Sasha Pieterse-nek legszebb és legrosszabb megjelenéseit mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Sasha Pieterse

Sasha Pieterse leghíresebb szerepe egyértelműen Alison DiLaurentis az ABC Family Pretty Little Liars című sorozatából, habár a fiatal szőkeség korábban olyan sorozatokban is játszott, mint a Hősök, a Family Affair vagy a Doktor House. Ezeken kívül a filmiparba is belekóstolgatott, 2005-ben a Cápasrác és Lávalány kalandjaiban, két éve pedig Sarah Hyland mellett szerepelt a Disney Csatorna általá készített Bájos törtetők című filmben, újabban pedig énekesnőként is keresi a kenyerét.

Sashát az egyre nagyobb hírnevének köszönhetően rengeteg eseményről láthattuk visszamosolyogni, ahol többnyire nagyon csinosan és alkalomhoz illően öltözött fel, ám – mint a legtöbb híresség – ő is vétett pár hibát, így az alábbi cikkben a színész-énekesnő legszebb és legrosszabb ruháit vesszük górcső alá.

A legszebb ruhák:

'G.B.F.' World Premiere – Tribeca Film Festival – 2013. április 19.

Sasha legújabb filmjének, a G.B.F. – Fay Best Friend New York-i premierjén viselte ezt a Georges Hobeika-ruhát, ami nagyon előnyös volt számára, hiszen merész, ugyanakkor elegáns és bájos is egyben. A sminkjével sem volt semmi gond, semmi kivetni valót nem lehet találni a Pretty Little Liars sztárján.

L.A. Premiere of 'Beautiful Creatures' – 2013. február 6.

Egyszerű, de nagyszerű ruhát választott magának Alison DiLaurentis megformálója a Beautiful Creatures premierjére még februárban. A 17 éves tinisztár igazán elegáns és csinos volt ebben az egyszerű fehér Carlos Miele-ruhában: korához illik, nem vitte túlzásba, egyszerűen tökéletes!

'Pretty Little Liars' Special Halloween Episode Screening – 2012. október 16.

Tavaly októberben minden Pretty Little Liars-rajongó lázban égett, hiszen ebben a hónapban került bemutatásra a sorozat harmadik évados halloweeni epizódja. A szereplők korábban egy külön rendezvény keretein belül előbb tekinthették meg az epizódot, amire Sasha is hivatalos volt. Egy egyszerű fekete farmerben, egy fehér áttetsző trikóban és egy csinos magassarkúban igazán tökéletesen mutatott a fiatal sztár.

11th Annual InStyle Summer Soiree – 2012. augusztus 8.

Tavaly augusztusban került megrendezésre a tizenegyedik az InStyle nyári estélye, melyen Sasha is részt vett. A színésznő nagyon bájos és gyönyörű volt, nem esett túlzásba, ugyanakkor a ruhájában sem lehetett semmi kivetnivalót találni. Nagyon elegánsan festett ebben az összeállításban.

Teen Choice Awards – 2012. július 22.

A tavalyi Teen Choice Awardson Sasha mesésen festett, nem volt gond sem a Carolina Herrera-ruha szabásával, sem a színével. Közel járt ahhoz, hogy átcsússzon a rosszabbik kategóriába ugyan, viszont alul az ötletesen megoldott színátmenet megmentette. Anélkül sokkal komorabb lenne az összeállítás, nem illene a fiatal sztár bájos jelleméhez.

A legrosszabb ruhák:

80th Anniversary Hollywood Christmas Parade – 2011. november 27.

Sasha nagyon mellélőtt ezzel a hatalmas kabáttal, amikor két éve ezt húzta fel egy igen nemes eseményre. Megértjük, hogy a karácsonyi rendezvény miatt húzott földig érő fehér kabátot, de máshogy is lehetett volna az ünnephez illően öltözködni! Pozitívum a színésznő sminkje és a kisugárzása.

O'Neill's 3rd Annual 'Generation Next' Fashion & Music Event – 2010. október 9.

Sasha nagyon gyönyörű lenne ebben a ruhában, ha átszabnánk és meghosszabbítanánk egy kicsit. A ruha nem lenne annyira rossz, ha nem lenne rajta a fehér rész, és nem lenne ennyire kihívóan rövid. A sminkje viszont a lehető legnagyobb rendben volt.

GBK, Bop & Tiger Beat's Kids' Choice Awards Gift Lounge – 2012. március 29.

Igazán aranyos és szép lett volna, de ismét a ruha szabása rontotta el az összképet: túl hosszú a felső, és túl rövid a nadrág. A cipője viszont nagyon szép volt, de a zebramintás kalapot hanyagolhatta volna – kár érte!

Samsung Infuse 4G Launch Party – 2011. május 12.

A ruha nagyon szép lenne, de Sasha esetében nem működött – nagyon nem. Túlságosan komor hatása van, és egyáltalán nem illik a This Country is Badass énekesnőjének vidám jelleméhez, ráadásul a retikül és a cipő sincsenek egymással köszönőviszonyban.

'Love is Louder' at Rock & Republic – 2011. február 15.

Jól állt Sashának ez a felső és a fekete farmer, de valljuk be – inkább való egy partira, mint egy neves eseményre, ráadásul ismét beleesett abba a hibába, hogy csupa fekete ruhát húzott fel, melyben túl komoran fest. Pedig igazán szép lenne – külön-külön, némi színnel feldobva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek