Starity

Decemberben felszállnak a Victoria's Secret angyalai

2013. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban is számíthatunk a márka nagyszabású bemutatójára, mely az eddigieknél is gigászibbnak ígérkezik!

hirdetés
Decemberben felszállnak a Victoria's Secret angyalai

Immáron 18-aik éve kerül megrendezésre a világ leghíresebb bemutatója, a Victoria's Secret Fashion Show. A divatvilágban az év egyik legjobban várt rendezvénye, és köztudottan az egyik legköltségesebb divatbemutató is, mivel Swarovski kristályokat, és egyéb drágaköveket is előszeretettel használnak a szetteken.

Számíthatunk a hivatásos angyalkák jelenlétére is természetesen. Ennek értelmében Alessandra Ambrosio, Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge, Doutzen Kroes, és az idén angyallá avanzsált Karlie Kloss is végigvonul a világhírű kifutón.

A többi modell kiléte még kérdéses, a castingokat október végére, november elejére időzítik általában. A további modellek személyén kívül még további kérdés, hogy idén kik lesznek a sztárfellépők, az eseményen, és melyik gyönyörű VS angyal prezentálhatja a milliódollárokat érő Fantasy Brát?

Sztárfellépőként szóbahozták napjaink egyik legsikeresebb fiúbandáját, a One Directiont, de ez természetesen egyelőre még csak pletyka. Ezek mellett a kifutón látható összeállításokat is titok övezi, ám Todd Thomas, a VS tervezője és casting direktora nyilvánosságra hozott három tervet.

A show-t december 20-án láthatja először a nagyérdemű a CBS műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek