Starity

Liptai Claudia szerepelhetett volna a Barátok Köztben

2013. szeptember 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint azt tudjuk Claudia sem a TV2-nél kezdte karrierjét, hanem eleinte az RTL Klub képernyőjén volt látható, sőt akkoriban még a Barátok Közt sorozatban is kapott volna szerepet, de ő nemet mondott.

hirdetés
Liptai Claudia szerepelhetett volna a Barátok Köztben
Fotó: TV2

Claudia egy olyan rendezvényen mesélt nemrég sikereiről, életéről, kulisszatitkokról és menedzseréről, Kende-Hoffher Krisztináról, ahol a hallgatóság tele volt televíziós munkára vágyó egyetemistákkal.

A színész-műsorvezetőnő elmesélte, hogy második anyukájának tekinti a menedzserét, mivel évekkel ezelőtt kezébe adta az életet, valamint elmondta, hatalmas segítség, hogy egyaránt kezeli pénzügyeit, illetve a sajtóanyagokat is. A Bors Kende-Hoffher Krisztát is megkereste, aki hozzátette, hogy mára már klasszikus barátság alakult ki közte, és Claudia között.

Ezután kiderült az is, hogy a főiskolás évek után Claudia a nagysikerű Barátok Közt című sorozatban is szerepelhetett volna, de őt aztán mégsem vonzották Berényiék. Kezdő színészként vett részt egy válogatáson, és azonnal fel is vették volna, de visszautasította az állandó szereplést a Mátyás király téren: „Ma is meglepődöm magamon, hogy akkor, abban a helyzetben nemet mertem mondani. De tudtam, hogy én nem akarok Berényi Miklós mellett az ország 'Tóth Mancija' lenni, így inkább kihagytam a lehetőséget - mesélte Claudia, aki egyébként évekkel később a konkurens csatorna Jóban Rosszban című sorozatában öltötte magára Zámori doktornő karakterét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek