Starity

Alizée: „A Danse avec les stars egy másik közönség elé vihet”

2013. szeptember 15. 17:05   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt szeptember 28-án elstartolna a Danse avec les stars negyedik évada a TF1-en, Alizée beszélgetett a puremedias.com-mal a nehézségekről, a projektjeiről és a kudarcokról.

hirdetés
Alizée: „A Danse avec les stars egy másik közönség elé vihet”

Szeptember 28-ától Alizée is végigsétál majd a Danse avec les stars színpadán, a TF1 csatorna által vetített táncversenyen, melyen hírességek mérik össze táncbéli tudásukat.

Ennek kapcsán a puremedias.com találkozott a Moi... Lolita, a L'Alizé és a J'en ai marre dalok előadójával – beszélt az új kalandról, a legfrissebb projektjeiről, valamint új albumának kudarcáról is.

– Korábban már visszautasítottad a Danse avec les stars felkéréseit. Miért fogadtad el idén a felkérést?

– Mert most volt rá időm, vágytam is minderre és már a lányom is elég nagy ahhoz, hogy egy kis időre egyedül hagyhassam.

– Nem rémiszt meg, hogy hosszú órákon keresztül kell majd dolgoznod minden nap?

– Amíg hétvégenként hazamehetek, addig nem bánom. Ha nem mehetnék, vagy ha magára kellene hagynom a csapatomat minden nap, az már gondot okozna, de úgy hiszem, megtalálnánk a közös nevezőt.

– Akkor következő 3 hónapban leragadsz a Danse avec les starsnál?

– Igen, remélve, hogy a legvégéig jutok! (nevet)

– És a promóció?

– Párhuzamosan csinálom mindezt, ugyanis nemrég jelent meg az Olly Mursszal közös duettem.

– Pontosan hogyan készült ez a duett Olly Mursszal?

– Egyszerűen a kiadómon keresztül történt. Ő egy olyan előadó, akit mindig is szerettem, és imádom az első kislemezét. Egy francia énekesnőt keresett a Dear Darlin kiadásához, és amikor felkínálták nekem a lehetőséget, azonnal elfogadtam, anélkül, hogy találkoztunk volna. Ő a brit pop egyik legnagyszerűbb énekese. Robbie Williamsre emlékeztet, akit imádtam, mikor fiatal voltam. Emellett meg kell még említenem, hogy Olly Mursszal a színpadra lépünk szeptember 30-án a párizsi Trianonban!

– Elkezdtél edzeni a Danse avec les starsra. A kémia jó közted és a partnered között?

– Igen, azt hiszem, kezdetnek jó lesz.

– Emlékszünk a koreográfiákra, melyeket fiatalabb korodban adtál elő. Ezek segítenek valamennyire, vagy nem?

– Már memorizáltam őket. Ezt követi az alapvető ritmus és a többi… De még mindig úgy érzem, újra kell kezdenem az egészet. Olyan bizonytalannak érzem magam.

– Beszéltél a régebbi résztvevőkkel?

– Nyilván. Sokat beszéltem Emmanuel Moire-ral, Lorie-val, Amel Benttel... Ők azok, akiket minden évben látok a Les Enfoirés-n is. Ott is szoktam velük beszélni. Folyton azt ismételgették számomra, hogy „csak érezd jól magad”.

– Mit gondolsz, a Danse avec les stars fellendítheti a karriered? A legutóbbi albumod, a 5 nem volt túl sikeres…

– Egy másfajta közönséget érintünk ezzel a műsorral. Ami az albumomat illeti, nagyon népszerű volt az illegális letöltések körében, ami ellentétben áll a valós eladások számával és azoknak az emberek számával, akik követnek engem. A Twitteren és a többi közösségi oldalon az emberek hűségesek hozzám. Mindez egy újabb közönséghez visz engem, ami eddig nem volt szükséges, mert megtalálhattak, most, hogy önmagam vagyok. És most nem csak a zenéről beszélek, hanem mindarról, amit eddig csináltam. Vannak napok, mikor jobban mennek a dolgok és vannak, amikor annyira nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek