Starity

Két és fél hét alatt vette fel lemezét Maite Perroni

2013. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói szépség őszintén elmondta, hogy milyen érzelmeket idéz számára az album és hogy milyen hosszú út vezetett a célhoz.

hirdetés
Két és fél hét alatt vette fel lemezét Maite Perroni

Kellemes meglepetés volt a közönség számára az énekesnő, Maite Perroni első szólóalbuma, az Eclipse de Luna, melyben megmutatja a zenei tehetségét a rajongóinak.

„Az Eclipse de Luna ötlete körülbelül három évvel ezelőtt merült fel, de csak kilenc hónappal ezelőtt kezdtük el kiválasztani, hogy milyen témák legyenek a lemezen, ezért a zeneszerzőkkel úgy döntöttünk, hogy bármennyire is nehéz időszak lesz, csak jó dalok készülnek a lemezre” – mondta Maite, aki úgy döntött, hogy Amerikába utazik, hogy elkészítse a korongot.

„Elutaztam New Yorkba, öt hónapot töltöttem ott és minden energiámat annak szenteltem, hogy az album a lehető legjobb legyen. A dalok felvétele mindössze két és fél hétig tartott. Az album nagyon sokat jelent számomra. Egy történetet, szavakat, érzelmeket, szerelmet – ami az egész életemet végigkíséri.”

Végezetül hozzáfűzte, az a célja, hogy egyszerre énekeljen, táncoljon, sírjon, érezzen és hogy a közönség vele együtt élvezze, amit csinál. Szerencsére nemcsak a rajongók, de a legtöbb kritikus tetszését is elnyerte az Eclipse de Luna, amely augusztus 27-én jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek