Starity

Juhász Adrienn édesapjával lépett színpadra

2013. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adrit a hazai közönség leginkább a TV2 nagy sikerű sorozatából ismerheti mint Elvira nővér. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy igazi rockervér folydogál ereiben édesapja révén.

hirdetés
Juhász Adrienn édesapjával lépett színpadra
Fotó: TV2

A TV2 színésznője nagyon jó viszonyt ápol a családjával, édesapjával pedig közös pontjuk is van, hiszen a zene a szerelmük. Adri tizenévesen már stúdiózott édesapjának bandájával, ezen a hétvégén pedig megmutatta, milyen is a zenei tehetsége.

„Mindig is közeli volt a viszonyunk, nekem van a legjobb apukám. Gyerekkoromban is rengeteget viccelődtünk, és már akkor is mindent meg tudtunk beszélni. Persze édesanyámmal is hasonlóan jó a kapcsolatunk, a szüleim házassága pedig példaértékű számomra. Már tinikoromban is zenéltünk együtt apával, pár számot még stúdióban fel is vettünk. Ő régen is rockzenész volt, jelenleg pedig a Miskolci Körforgalom nevezetű banda egyik tagja. Így nem kérdéses, hogy elsősorban tőle örököltem a zene iránti szeretetemet” – mesélte izgatottan a színésznő a TV2-nek.

Adriék tegnap léptek fel a negyvenedik miskolci Rockfesztiválon, édesapja pedig már az 1973-as rendezvényen is színpadra állt, így nem volt újdonság számára. A szám szövegét író édesanyja szerezte, és természetesen apukája zenésítette meg. A Jóban Rosszban Elvirája egyébként ének-zene szakon végzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek