Starity

Sztárok, akik egy középiskolában tanultak

2013. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első összeállításunkban bemutatunk néhány sztárt, akik középiskolás éveit ugyanabban az iskolában végezték el – mégsem olyan nagy a világ, mint hinnénk!

hirdetés
Sztárok, akik egy középiskolában tanultak

Cameron Diaz és Snoop Dogg

A Kaliforniában található Long Beach Polytechnic High School növendékei között szerepel  Cameron Diaz és Snoop Dogg. A politechnikai iskola sztárdiákjai egy interjú során elárulták, Cameron úgy gondolja, egyszer füvet vásárolt az énekestől.

Baron Davis, Kate Hudson és Cash Warren

A kosárlabdázó Baron, a Hogyan veszítsünk el egy tíz nap alatt sztárja, Kate Hudson és a filmproducer Cash Warren is a Santa Monica területén található Crossroads High Schoolba járt, sőt, ugyanabban az időben tanultak ott.

Eddie Redmayne és Vilmos herceg

Az Eton tekintélyes angol bentlakásos iskolában tanult Eddie és a nemrég apává vált Vilmos herceg, melynek teljes neve A King's College of Our Lady of Eton beside Windsor, azaz A Királyi Miasszonyunk iskolája Etonben, Windsor mellett.

Freddie Prinze Jr. és Neil Patrick Harris

A két tehetséges színész az Új-Mexikóban található La Cueva High Schoolban érettségizett le, először Neil, három évvel később pedig Freddie fejezte be tanulmányait a középiskolában.

Jack Antonoff és Scarlett Johansson

A Professional Children's Schoolban tanult együtt Jack Antonoff és Scarlett Johansson New Yorkban. Középiskolás éveik alatt egy párt alkottak. Míg Scarlettből színésznő lett, addig Jack az éneklést választotta, így mindketten ismertek a sztárvilágban.

Chaz Bono és Jennifer Aniston

Menjünk vissza az időben, amikor Chaz Bono még Chastity Bono volt, és a New York Cityben található High School of Performing Arts iskolában Jennifer Aniston színésznővel töltött sok időt, mivel ugyanabban a középiskolában szerezték meg érettségijüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek