Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande örökbe fogadott, Jenette McCurdy hajszínt váltott és Justin Bieber új filmben kaphat főszerepet. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Ariana Grande örökbe fogadott!

Mielőtt megijedne valaki, Ariana Grande még nem töri a fejét a családalapításon, mindössze egy édes kiskutyát adoptált, aki a Toulouse nevet kapta. Természetesen követőinek is beszámolt a dologról és tündéri képeket is posztolt.

„Toulouse az én babym! Megmentettem az új kölyökkutyámat, te jó ég! Szavakkal nem lehet leírni,hogy milyen örömteli a mai nap. Isten hozott a családban!”

*

Miranda Cosgrove a Bahamákon nyaral

Mint mindenkinek, úgy Miranda Cosgrove-nak is szüksége van egy kis pihenésre. A Bahamákat találta a legalkalmasabbnak arra, hogy kikapcsolódjon, kedvenc időtöltése pedig a delfinekkel való úszás.

A Bahama-szigetek egyébként igen felkapott hely a sztárok körében, nemrég Miley Cyrus is ott tengette napjait.

*

Keke Palmer Tom Hanksszel, David Henrie-vel és Rita Wilsonnal fog együtt dolgozni

Keke Palmer karrierje mostanában nagyon beindult, ugyanis nemrég fejezték be a forgatását Drew Barrymore filmjének, melyben Palmer alakítja az egyik főszereplőt. Most pedig az is megadatott neki, hogy egy olyan neves színésszel dolgozzon együtt, mint Tom Hanks.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy közös projektbe fogtak – erről David Henrie számolt be a Twitteren.

*

Justin Bieber a Batman vs. Supermanben?

Bieber nemrég egy fotót töltött fel Instagram-oldalára, melyen ő és egy forgatókönyv látható. Bennfentesek tudni vélik, hogy Robin szerepére jelentkezik, ráadásul a kép mellé ennyit fűzött: „#robin??”.

Eddig is nagyon támadják a még készülőben sem lévő filmet Ben Affleck miatt – vajon mit tesz a világ, ha Justin lesz a férfi mellékszereplő?

*

Együtt bulizott Liz Gillies és Daniella Monet

A két színésznő megmutatta; az, hogy vége a közös sorozatuknak, nem akadályozza meg őket abban, hogy jó barátnők maradjanak. Nemrég egy közös estét töltöttek együtt, és néhány barátjuk is velük tartott. Először a közkedvelt és előkelő Hootersben vacsoráztak, majd elmentek egy klubba bulizni. Az este után mindkét lány csiripelt a Twitteren.

*

Jennette McCurdy ismét szőke

A színésznő eddig rózsaszínes-lilás hajjal pompázott, ám a színek fokozatosan eltűntek, és nemrég fodrásza segítségével teljesen visszaváltott régi, szőke hajszínére.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek