Starity

Miley Cyrus továbbra is veretlen

2013. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley ismét rekordot döntött alig egy hét alatt – de eggyel több paródia készül a klipből. Ezúttal a BBC Radio 1 DJ-je gúnyolta ki az énekesnőt.

hirdetés
Miley Cyrus továbbra is veretlen

Miley Cyrus vadabb énje, úgy látszik, sokaknak bejön, hiszen a legújabb klipje, a Wrecking Ball nem egészen hét nap alatt, tegnap 22.46-kor elérte a 100 milliós nézettséget, és ezzel megdöntve a saját rekordját – övé két olyan kisfilm, ami leghamarabb elérte a 100 milliós nézettséget.

A videó azonban sok embernél kiverte a biztosítékot, hiszen a fiatal és gyönyörű színésznő igazán vad énjét mutatja be nekünk: meztelenkedik egy hatalmas golyón és egy kalapácsot nyaldos. A klip ugyan 100 milliós megtekintéssel rendelkezik, ennek ellenére csaknem a voksolók fele leszavazta: 463 ezren kattintottak a nem tetszik gombra.

A videó egyébként számos embert megihletett: először egy pucér, gumiabroncson himbálózó pasas töltötte fel szerzeményét a Vine-ra, majd elkészült a változat, amelyben Nicolas Cage-re cserélték az énekesnő arcát. Ezúttal a BBC Radio 1 DJ-je, Greg James készítette el saját változatát, amelyet már több mint egymillióan tekintettek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek