Starity

Új epizódokkal tér vissza a Downton Abbey

2013. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folytatódik Downton Abbey lakóinak története: vasárnaptól a Story 4 műsorra tűzi a kosztümös dráma harmadik évadát. A héten még a második évad eseményeit követhetjük nyomon a csatornán.

hirdetés
Új epizódokkal tér vissza a Downton Abbey

Szeptember 22-étől a magyar nézők szeme elé tárul az angol kosztümös dráma, a Downton Abbey harmadik évada. A Story 4 felelevenítette a korábbi eseményeket, ugyanis az elmúlt hetekben megismételte az első, illetve a második évadot – utóbbi jelenleg is nyomon követhető a csatornán.

A második évad befejezése után egy karácsonyi különkiadás keretein belül láthattuk a történet folytatását, amely egy leánykéréssel zárult. Matthew a ház előtt, hóesésben kérte meg szerelme, Mary kezét – a lány természetesen igennel válaszolt.

Egy másik fontos esemény is történt az epizódban: Robert lakáját, John Bateset életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, ám valamilyen szinten örömmel fogadták a hírt, ugyanis első körben halálos ítéletet kapott.

Az új részben a család izgatottan készülődik Matthew és Mary esküvőjére. Az esemény alkalmából Cora édesanyja is Downtonba látogat, akit a legendás amerikai színésznő, Shirley MacLaine alakít. Sybil is hazatér férjével, Tom Bransonnal karöltve.

Nagy-Britanniában egyébként a negyedik évad első epizódját tűzik képernyőre ugyanazon a napon, azaz vasárnap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek