Starity

JJ Abrams visszalépett a Star Trektől

2013. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trek forgatása 2014-ben kezdődik, ám az év egyik legjobban teljesített filmjének folytatása rendező nélkül maradt.

hirdetés
JJ Abrams visszalépett a Star Trektől

J.J. Abrams irányította a 2009-es és a 2013-as Star Trek-film munkálatait, ám ahogy arról a Complex beszámolt, Abrams hivatalosan is visszalépett. Miért? Nemrég derült ki, hogy ő rendezi a hetedik Star Wars-filmet, s nem tudta összeegyeztetni az idejét a készülő Star Trek-filmmel – ugyan továbbra is betölti a producer szerepét.

A trekkie-k tehát elszomorodhatnak, s csak reménykedhetnek abban, hogy egy munkájához értő személy veszi át a filmet. A hírek szerint Rupert Wyatt a legnagyobb esélyes a tizenharmadik Star Trekhez, sőt, Abrams is elmondta, hogy nagyra tartja képességeit (ő rendezte a Rise of the Planet of the Apest is).

Annak ellenére, hogy korábban Zachary Quinto elmondta, a forgatások valószínűleg egy év múlva kezdődnek, rendező nélkül a fedélzeten aligha kerülhet a film 2016-ban a mozikba, így valószínűleg a munkálatokkal is csúsznak – tegyük hozzá, a főszereplők, Chris Pine és Zachary Quinto sem lesznek már fiatalabbak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek