Starity

Iszak Eszter rajong a turkálókért

2013. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető modell létére imádja a turkálóban beszerzett dolgait, sőt, magát a turkálót is. Esztert a Bors kísérte el egy különleges időutazásra a nyolcvanas évek világába.

hirdetés
Iszak Eszter rajong a turkálókért
Fotó: VIVA

Iszak Esztert boldoggá teszi a turkálás. A modell imádja a használt ruhákat, sőt, állítása szerint gyermekkora óta odavan a retro stílusért.

„Az előző életemben tuti hippi voltam, a Woodstock fesztiválon csápoltam. Imádom a hippikorszakot, a színes fejpántokat, a nagy trapéznadrágokat és a színes kiegészítőket. Régebben gyakran hordtam ilyeneket, ma már a nőiesebb vonalak felé haladok, de továbbra is vonzanak a bohém, vidám és feltűnő darabok” magyarázta a Borsnak.

A műsorvezető azt az elvet vallja, hogy az élet túl rövid az unalmas ruhákhoz, igyekszik tehát minél változatosabban kiválasztani a ruhadarabokat, amelyeket magára kap.

Eszter imádja a divatot, ezért nem is csoda, hogy miután szombaton részt vett egy divatblogger találkozón, repülőre szállt, hogy ott lehessen Londonban a divathéten, amelyen olyan sztárok is megjelentek, mint Zoe Kravitz, Chris Pine és Ellie Goulding.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek