Starity

A legszebb sztárok a Torontói Filmfesztiválon

2013. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk azt a 21 legstílusosabban felöltözött hírességet, aki részt vett az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon!

hirdetés
A legszebb sztárok a Torontói Filmfesztiválon

A 38. alkalommal megrendezésre került Toronto International Film Festival (TIFF – Nemzetközi Torontói Filmfesztivál), azaz szeptember 5. és 15. között összesen 366 filmet vetítettek 70 különböző országból – 146 világpremierrel együtt. A sztárok természetesen idén is kitettek magukért, lássuk a legjobban öltözötteket!

Julia Roberts

A Sztárom a párom sztárja egy Dolce & Gabbana-miniruhát húzott az August: Osage County premierjére. Vörös körmei, sminkje és nude cipője is kifogástalan.

Keira Knightley

A nemrég házasodott Keira egy igazi hercegnőimidzset öltött magára: a 28 éves színésznő egy gyönyörű, pánt nélküli, titkos kert témájú nyomott dresszt és nude cipellőket viselt. Leginkább haja és sminkje nyerte el a tetszésünket!

Mila Kunis

A Barátság extrákkal színésznője egy mélyen dekoltált, fehér Burberry Prorsum Frockot viselt, hozzá kék fülbevalót és barna magassarkút választott.

Nicole Kidman

A vörös szőnyeg veteránja ezúttal is tökéletes összeállítást választott: egy üzleti megjelenést kölcsönző, kivágott, virágos-hálós részekkel díszített Altuzarra-kosztümöt viselt, amikor megjelent a The Railway Man premierjén. A cipője és fülbevalói sem hagynak kivetnivalót maguk után.

Olivia Wilde

Az amerikai színésznő macskaszemeket idéző sminket és egy milliókat érő Roland Mouret-ruhát viselt, hozzá egy téglalap alakú, flitteres táskát és egy egyszerű, fekete magassarkút választott.

Scarlett Johansson

Mindenki kedvenc női szuperhőse, akit nemrég el is jegyeztek, egy szexi polkaminit húzott, hozzá testszínű cipőt, egy óriás gyémántgyűrűt és egy egyszerű nyakláncot viselt. Remek, fiatalos összeállítás!

Emilia Clarke

A Trónok harca sztárja csupa színes összeállításban pompázott az idei fesztiválon. Először egy kék Versace-topban mutatkozott, majd a vörös szőnyegen már egy sárga Vivienne Westwood-ruhával kápráztatta el a nagyérdeműt. Sorozatbeli karaktere is értékelné döntéseit, egyszerűen gyönyörű!

Taylor Swift

A countryénekesnő előszeretettel választ fehér ruhákat nagyszabású gálákra, amelyekkel szinte sosem hibázik. Ezúttal egy kivágott Calvin Klein-ruhára esett a választása, amelyben egyébként a One Chance vetítésén vett részt.

Dakota Fanning

A kislányszerepből kinőtt Dakota bebizonyította, hogy igazi, érett nő, ehhez pedig ruhaválasztásai is alaposan hozzájárultak. A színésznő többek közt egy Valentino- és egy Atelier Versace-darabban tette tiszteletét a TIFF-en, nem is tudjuk eldönteni, melyik összeállítását értékeljük jobban.

Juliette Lewis

A Kettőt találhatsz sztárja háromféle ruhát húzott a premierekre, először egy Naeem Khan-, vállat szabadon hagyó ruhában jelent meg a fotósok előtt, majd egy vörös, keresztpántos Wes Gordont viselt.

Kate Winslet

A várandós Kate örömmel mutatta meg egyre növekvő pocakját a Labor Day premierjén ebben a Jenny Packham-maxiruhában, amelyhez Ana Kouitól választott kiegészítőket, valamint egy metálos fényű retikült.

Jennifer Aniston

Jennifer korábban számos pletykát elindított, amikor egy olyan ruhában jelent meg, amelyben igencsak kigömbölyödött a pocakja, ám most végleg eloszlathatta a kételyeket, amikor megjelent a Life Of Crime premierjén vasárnap este.

Egy klasszikus Vivienne Westwood-ruhát és -cipőt viselt, és minden szemet meggyönyörködtetett.

Lássuk a fesztivál legjobban öltözött férfi hírességeit!

Daniel Radcliffe egy padlizsánszínű David Hartban jelent meg a Kill Your Darlings premierjén, Jake Gyllenhaal egy háromrészes, bársony Burberry Tailoringben jelent meg a Fogságban vetítésén, Ewan McGregor pedig egy fekete Neil Barrett-blézert és nadrágot viselt az August: Osage County bemutatóján.

Joseph Gordon-Levitt egy egyszerű Burberry Tailoringot viselt a Don Jon premierjén, Dane DeHaan megjelenésére sem volt panasz, aki Daniel oldalán érkezett a Kill Your Darlings vetítésére: egy Prada-öltönyt és egy Bordeaux-pólót viselt. Adrien Brody tudja, mi a stílus, természetesen Roberto Cavallit választott az Artists For Peace And Justice nevezetű TIFF-eseményre.

A brit színész, Idris Elba is Pradába bújt a Mandela: Long Walk To Freedom premierjére, amit a Roy Thomson Hallban tartottak.

Ralph Fiennes szintén Prada-öltönyt viselt, megjelenését a pöttyös nyakkendő dobta fel. A színész az Invisible Woman bemutatóján vett részt.

Jack Huston sokkal lazábbra vette a figurát: kigombolt inget és egy Louis Vuitton-öltönyt viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek