Starity

Alkohol nélkül ünnepelt a Lohan család

2013. szeptember 17. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dina Lohan születésnapi buliján megjelentek a gyermekei is – Lindsay, Ali és Michael Jr ezúttal kólával és vízzel oltották szomjukat.

hirdetés
Alkohol nélkül ünnepelt a Lohan család

Nemrég Lindsay Lohan a Twitteren köszöntötte fel 51. születésnapját ünneplő édesanyját: „Boldog születésnapot anyuci! Nagyon szeretlek téged!”

Természetesen személyesen is találkoztak és együtt ünnepelték a családdal és a közeli barátokkal a nagy napot. Ám a korábban tőlük megszokott alkoholmámor helyett csak diétás kólát és szódavizet fogyasztottak, és így is remekül szórakoztak.

Ki is jár nekik a pihenés, hiszen nemrég Dinát ittas vezetésért és gyorshajtásért vitték be a rendőrök. Úgy látszik, belátta, hogy alkohol nélkül is jól érezheti magát Lindsay-vel, aki kész arra, hogy normális életet éljen.

A színésznő ugyanis, mióta kijött az elvonóról, szeretné rendezni az életét és szerencsére rengeteg támogatója akad, köztük Oprah Winfrey is, aki szerint a sztár ezúttal tényleg komolyan gondolja, hogy változtatni akar az életén.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek