Starity

Hamarosan indul az amerikai Voice

2013. szeptember 17. 14:02   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC műsora, a The Voice ötödik évada szeptember 23-án kezd, a piros székekben ezúttal az eredeti négyes lesz látható. Christina Aguilera és Cee Lo Green ugyanis visszatér a tévé képernyőire, a helyüket eddig melegen tartó Shakira és Usher helyett.

hirdetés
Hamarosan indul az amerikai Voice

A műsor készítői már a segédmentorok kilétét is felfedték. Christina csapata ezúttal az angol énekes-dalszövegíróval Ed Sheerannel egészül ki. Adam Levine pedig a Grammy-díjas énekes szövegírót, a One Republic frontemberét, Ryan Teddert hívta segítségül, míg Cee Lo számára egy R&B-művész, Miguel lesz társmentor. Blake Shelton Cherrel fogja erőit egyesíteni, aki a negyedik évad fináléjában már volt fellépő is.

Az évad promociós videója nemrég látott napvilágot: Christina vízen jár, Cee Lo a vízből emelkedik ki egy háromágú szigony társaságában, és az Adam Levine és Blake Shelton közötti tesórománcba is további bepillantást nyerhetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek