Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blue befejezte a turnézást, kiderült, mikor érkezik Britney új lemeze, Sofia Black-D'Elia pedig új filmet forgat! Olvasd el legfrissebb sztárhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Constance Jablonski izgatott a Modern Muse miatt

Connie nemrég vett részt az Estee Lauder új illatának promótálásán, ami miatt rendkívül boldog volt.

„Annyira izgatott vagyok az új Estee Lauder illat ünneplése miatt!” – csiripelte. Izgatottsága talán azért sem meglepő, mert ő lett az Esteé Lauder új illatának arca. Azonban nem ez az első alkalom, hogy a márkát reklámozza, hiszen korábban az Estee Lauder sminkkészleteinek reklámjához is ő adta az arcát.

*

Anais Pouilot ismét címlapon

A gyönyörű modell ismét címlapra került: most a Vouge Italy címlapjáról köszön ránk vissza. Természetesen képet is mellékelt a Twitteren a hír mellé.

*

A Blue tagjai visszatértek Angliába

A srácok nemrég fejezték be a Big Reunion turnét, és mind a négyen örülnek, hogy végre hazatérhettek. A fiúk egytől egyig tájékoztatták a rajongóikat, hogy mennyire szeretik őket és Londont is.

*

Lacey Chabert írásba kezdett

A színésznő úgy határozott, ideje kipróbálni valami újat: írni kezdett. Azonban ezt nem most, hanem egy évvel ezelőtt találta ki.

„Egy kaland-thrillert írtam egy évvel ezelőtt!” – csiripelte a szépség a Twitteren. Egy képet is mellékelt, az alkotást Lacey Tumbrl-oldalán lehet elolvasni.

*

Sofia Black-D’Elia új filmje jövőre érkezik

A sokak szerint Selena Gomezre hasonlító színésznő új filmje, az Almanac 2014. február 28-án kerül az amerikai mozikba. A dolog érdekessége az, hogy Sofia karakteréről még alig lehet tudni, csak az biztos, hogy szerepet kapott az alkotásban.

*

Demi Lovato keresztanya lesz?

A 21 éves sztárt sokkolta a hír, hogy Simon Cowell és Lauren Silverman babát várnak. A Tonight Show with Jay Lenóban arról mesélt, nagyon megharagudna, ha Simon nem őt kérné fel keresztanyának.

„Azt mondtam neki, ha nem engem választ keresztanyának, akkor marha pipa leszek!”

*

Decemberben jön Britney új albuma

Az énekesnő a Good Morning America tévéshow-ban jelentette be, hogy legújabb, egyelőre névtelen albuma december harmadikán jelenik meg.

Továbbá elfogadta a vegasi felkérést, körülbelül ötven fellépést rendeznek majd a városban, december 27-én tartják az elsőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek