Starity

Némethy Brigitta Disney-sztár lett

2010. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: iby123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Némethy Brigitta és Dandó Ádám közösen énekelték fel a Disney új filmjének, a Camp Rock 2 – A záróbuli Wouldn’t Change a Thing című számát magyarul.

hirdetés
 Némethy Brigitta Disney-sztár lett

Brigitta már egészen kis kora óta foglalkozik az énekléssel: „Mióta az eszemet tudom, azóta imádok zenélni, például 5 éves koromban két kézzel játszottam Beethoventől a Für Elise-t.” A 16 éves lányt akkor fedezték fel, amikor 2009-ben megnyerte a „Légy te is Jetix-sztár!”  tehetségkutató-műsort, melyet a Jetix csatorna vetített. Azóta hatalmas sikereket ért el, fellépett már televíziós tehetségkutatókban, 2010 májusában az Országos Jazzversenyen különdíjat kapott, nemsokára pedig versenyezni fog az augusztus 28-án az RTL Klubon induló tehetségkutató-műsorban, az X Faktorban is.

A lány jelenleg Nyíregyházán lakik, ahova 13 éves korában költöztek Újfehértóról. A nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolában jazz–ének-szakon tanult, szeptembertől pedig Budapesten egy zeneiskolában kezdi majd meg a felsőfokú tanulmányait. „Nagyon szeretek Nyíregyházán lakni, és nagyon félek, hogyan fogok boldogulni Pesten, nagyon idegen tőlem a főváros. Biztos, hogy hiányozni fog Nyíregy, és sokszor hazajárok majd.” – mesélte Némethy Brigitta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek