Starity

A Billboard Pinket nevezte az év női előadójának

2013. szeptember 18. 05:05   |   Szerző: Ricsike8844

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2013. december 10-én New Yorkban veheti át a megtisztelő díjat.

hirdetés
A Billboard Pinket nevezte az év női előadójának

Pink egy újabb sikert könyvelhet el 2013-ban, hiszen a Billboard őt választotta az év női előadójának. Az énekesnő így nyilatkozott:

„Teljesen megdöbbentett, és meglepett, mikor hallottam, hogy a Billboard engem nevezett az év női előadójának. Ez egy hihetetlen év és hálás vagyok a rajongóknak a barátoknak és az összes hihetetlen tehetségnek akikkel szerencsém volt együtt dolgozni ezen az albumon.”

Pink visszatérése óta nem lustálkodik és a kemény munka bizony meghozta a gyümölcsét. Nem hiába nyilatkozta, hogy hihetetlen év volt, hiszen a Truth About Love nagyon sikeres, megjelenése óta 1,7 millió album talált gazdára és még egy Grammy-jelölést is kapott.

Az album harmadik kislemeze, a Just Give Me A Reason három hétig vezette a Billboard Hot 100 listát és a világ többi listáján is hódított, ezenkívül a 2013-as VMA-díjátadón elnyerte az év duettje díjat is. A hozzá készült klip átlépte a 200 milliós nézettséget. Az anyaság és a turné mellett még az is belefért, hogy Cher szeptember 24-én megjelenő albumára két dalt írjon.

Korábban Taylor Swift, Beyoncé, Katy Perry és a Black Eyed Peas énekese, Fergie is elnyerte a Billboard Woman of the Year díját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek