Starity

Pinknek és Chernek sem tetszik Miley Cyrus új stílusa

2013. szeptember 19. 06:06   |   Szerző: Ricsike8844

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink szerint Miley tud jobbat is produkálni, míg Cher a botrányos VMA-fellépést kritizálta.

hirdetés
Pinknek és Chernek sem tetszik Miley Cyrus új stílusa

A vadóc énekesnő is kifejezte nem tetszését Miley új stílusa iránt egy rövid interjúban, melyben így nyilatkozott:

„Hogy tetszik-e? Nem, szerintem ízléstelen. Nagyon tehetséges, gyönyörű. De hamis önmagához, hozzánk. Azt teszi, amit akar, de én ezt nem veszem be. Sokkal jobbra képes. Láttam korábban.”

Pink szerint a twerkölésnek megvan a maga helye, de ez nem a színpad. Viccelődve hozzátette, hogy ő is egész idő alatt twerkölt, csak nem a színpadon. Tehetségesnek tartja ugyan Miley-t, de szerinte amit most csinál, nem hű önmagához.

Miley már a sztárok körében sem közkedvelt, hiszen nem ez volt az első, hogy negatív kritikát kapott egy hírességtől. Korábban Hayley Williams is kifejezte nemtetszését. Legutóbb Cher is elmondta véleményét Miley-ról:

„Nem tud táncolni, a teste pokoli bizarrul néz ki, a dal sem volt olyan jó. És kislány, jobb, ha benn tartod a nyelved” – kommentálta a díva a VMA-fellépést.

Annak ellenére, hogy sokan támadják provokatív viselkedése és videoklipjei miatt, a Billboard Hot 100-on a Wrecking Ball az élre tört: mindössze hat nap alatt több mint 100 millióan látták a kisfilmet és eddig több mint 800 ezer példány talált gazdára a kislemezből csak az USA-ban.

A Wrecking Ball-ból a héten 447 ezer példányt értékesítettek, ami Miley karrierjének legnagyobb első heti eladása, ezenkívül a szám első lett Belgiumban Kanadában, Új-Zélandon és több ország iTunes letöltési listáján is a top 10-ben szerepel. .

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek