Starity

Szobrot bontottak le Miley Cyrus miatt

2013. szeptember 18. 16:04   |   Szerző: Ricsike8844

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány egyetemista lemásolta Miley Cyrus legújab klipjének botrányos jelenetét a Grand Valley State Egyetemi campusán évek óta békésen álló vasgolyószobron. A paródiának nem lett jó vége.

hirdetés
Szobrot bontottak le Miley Cyrus miatt

A michigani egyetem udvarán 1995 óta állt az a szobor, melyet a botrány kirobbanásának másnapján a vezetőség döntése alapján lebontottak – számol be a WWZM.

A vicces kedvükben lévő, Miley Cyrus-inspirálta diákok a vasgolyót természetesen meztelenül lovagolták meg, hogy egy az egyben lemásolják a Wrecking Ball híres jelenetét. A paródia pedig a népszerű videómegosztón a Vine-on landolt, ahonnan időközben töröle a felhasználó, de mivel az internetre feltöltött tartalmak általában önálló életre kelnek, így a felvétel továbbra is megtekinthető a YouTube-on.

A golyó visszaállításáért azóta a diákok egy csoportja demonstrációt is tartott, sőt magát Miley Cyrust kérték meg arra, hogy segítsen hatni az egyetem vezetőségére. A golyó azonban egyelőre egy sufniban pihen, talán ha lecseng a Miley Cyrus körüli hype, majd visszaállítják a szobrot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek