Starity

Elvonón volt Zac Efron

2013. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos színész súlyos kokainfüggősége miatt vonult rehabra néhány hónapja.

hirdetés
Elvonón volt Zac Efron
Fotó: Ruven Afanador/Flaunt Magazine

Valószínűleg senki sem gondolta volna hét évvel ezelőtt, amikor Zac Efront egy világ ismerte meg a High School Musical által, hogy valaha is azzal kerül majd a címlapokra, miszerint drogproblémákkal küzd. Most viszont megtörtént a baj, ugyanis több nagy híroldal értesülései szerint is eltöltött egy kis időt egy rehabilitációs intézetben.

A People-nek és a TMZ-nek nyilatkozott források elmondása szerint a 25 éves színész körülbelül öt hónapja vonult elvonóra, mivel komoly problémái akadtak a kokainnal, az ecstasyval és más parti-drogokkal is. A döntés állítólag azután született meg, hogy még idén néhány barátjával ellátogattak egy Las Vegas-i hotelbe, szobájukban pedig majd 50 ezer dollárnyi kárt okoztak, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy Neighbors című filmjének forgatása alatt sokszor nem jelent meg a helyszínen a már említett káros szenvedélye miatt.

A hír már az egész világot bejárta, ezért a TMZ meg is kereste Zac szóvivőjét, aki nem túl meglepő módon nem volt hajlandó sem megerősíteni, sem pedig tagadni a szóbeszédet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek