Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus ismét pucérkodik, valamint Rihanna és Angel is új klipet forgatnak – lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Paty Cantú Austin Mahone-t dicsérte

Paty Cantú a minap a hivatalos Facebook-oldalán megdicsérte Austin Mahone-t: „Még csak 17 éves és egyre nagyobb popsztár! Ő az új Justin Bieber!”.

Az énekesnő nem az egyetlen, aki szerint Austin méltó trónkövetelője Justinnak, hiszen a világ minden táján úgy gondolják, hogy ő is olyan sokra viheti, mint kollégája. Persze a rajongók nem szeretnék megfosztani a tróntól Justint, inkább jobb lenne egy közös dal, nem?

*

Angel új videoklipet forgat

Angel augusztus óta készíti legújabb videoklipjét. „Kéne még 2 napsütéses délután, hogy be tudjuk fejezni a klipet.. vagy elég egy nap is.. mondjuk a vasárnap.. drukkoljatok! Hamarosan: Angel – Sorok VIDEOKLIP!” – írta a Facebookra a népszerű rapper.

*

Jesse Lee új ékszert készített

Jesse Lee a minap új nyakláncot készített magának, amelyről egy fotót meg is osztott az Instagramon. Az ékszerkészítésben is jeleskedő énekesnő legújabb darabján egy gyönyörű madár látható.

*

Rihanna új videót forgatott

Rihanna nemrégiben leforgatta vadiúj videoklipjét, méghozzá a What Now című dalhoz. A kisfilmből egy fotót fel is töltött az internetre, de egyéb információt még nem lehet tudni róla.

*

Laura Pausini és Kylie Minogue ismét együtt dolgozott

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, Laura Pausini és Kylie Minogue közös kislemezt adtak ki Limpido címmel.

A dalhoz a két énekesnő a napokban videoklipet is forgatott, a közös munka pedig jó hangulatban telt. Természetesen nemcsak az olasz-angol, hanem a spanyol nyelvű, Limpio című változathoz is készült zenei videó.

*

Sinead Burgesss Amerikában

Nemrég Sinead Burgess Amerikába utazott stúdiózni és pihenni: előbb Los Angeles, majd pedig New York felé vette az irányt. Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalra fel is töltött magáról egy fotót, amelyen a városban látható.


*

Miley Cyrus ismét pucérkodik

Előkerült az énekesnő legújabb, Bangerz című albumának alternatív borítója, amelyen pucéran látható, melleit is mindössze karjával takarja.

A rajongók most szavazhatnak, melyik a jobb fotó, s amelyik győztesen kerül ki, lesz a deluxcédé borítója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek