Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 19. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tóth Gabi új tetoválást varratott, Szabó Zsófi arcpirító kérdéseiről és reakcióiról mesélt, Rékasiéknak talán mégsem sikerül megmenteni a házasságukat – Lássuk, mi történt mostanság a magyar sztárokkal!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Tóth Gabi új tetoválást varratott

Nem is akárhová. Az X-Faktor sztárja mellei közé varratott egy újabb tetoválást. Gabi eddig mindig zenével kapcsolatos tetkókat varratott magára, ám most egy vallási jellegű darabbal gazdagodott. A tetoválást Urbán Kata végezte.

Az Om jel a teremtést jelképezi és megtisztít a büszkeséghez való ragaszkodástól.

*

Szabó Zsófi ad tanácsokat tini rajongóinak

Zsófi nemrég kezdett ez tumblrözni, és ezt sokan ki is használják: intim jellegű kérdéseket tesznek fel a magyar híreségnek. Zsófi nem retten el ezektől a kérdésektől, sőt, örül, hogy megbíznak benne a tinik.

„Jó érzés, hogy ennyire bíznak bennem a fiatalok, és kíváncsiak a véleményemre. Azt gondolom, hogy ez egyfajta felelősséget ró rám” – nyilatkozta Zsófi a Borsnak, akiről azt is megtudhattuk, hogy tizenhat évesen vesztette el szüzességét, és felnőtt fejjel korainak találja ezt.

A Jóban Rosszban színésznője olyan kérdéseket kapott, ami tényleg nagyon meglepte. Volt, aki arra volt kíváncsi, Sarka Katával és Hajdú Péterrel esetleg szerelmi hármast alkotnak-e. Természetesen válasza egy nem volt.

*

Rékasi Károly lebukott

Úgy tudtuk, a színész és Détár Enikő közt rendeződni látszik a viszony, hisz nemrég költözött vissza családjához. Ám Rékasi ezt meg is cáfolta: Károlyt és Pikali Gerdát együtt látták távozni egy színházból. Pontosan nem tudni, hová mentek együtt, de Détár Enikő nem biztos, hogy örülni fog neki.

*

Szögeczki Ági császárral szült

Ágica napjai lehet, hogy mostanság nem a legkönnyebbek, de az biztos, hogy boldogok. Amióta fia, Patrik megszületett, csak vele van elfoglalva. Régebben Ági azt nyilatkozta, rettegett a szüléstől. Most elárulta, hogy császárral szült, de bánja, hogy nem természetes úton hozhatta létre csemetéjét.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek