Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik V.

2013. szeptember 19. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan a cikksorozat előző négy részében, ezúttal is tíz híres hölgyemény eljegyzési gyűrűjét mutatjuk meg. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik V.

Alyson Hannigan

A Buffy, a vámpírok réme sorozattal ismertté vált Alyson 1999-ben ismerkedett meg  Alexis Denisof színésszel, aki a kezét 2002 decemberében kérte meg. Az esküvőt egy évvel később, 2003. október 11-én tartották meg.

Első gyermekük Satyana Marie Denisof 2009-ben, második kislányuk, Keeva Jane Denisof pedig 2012-ben született. Mindkét terhessége alatt forgatta az Így jártam anyátokkal sorozat epizódjait.

Tori Spelling

A szőkeség kezét 2005-ben kérte meg Dean McDermott szenteste egy gyémánt és zafírgyűrűvel. A nagy napra 2006. május 7-én került sor, ám nem ez volt Tori számára az első alkalom, mikor az oltár elé állt, hiszen majdnem két évig Charlie Shahnaian felesége volt.

Deannel kötött házassága azóta is tart, négy gyermeket nevelnek. 2007-ben Liam Aaron, 2008-ban Stella Doreen, 2011-ben Hattie Margaret és 2012-ben Finn Davey látta meg a napvilágot.

Kate Middleton

Kate Middleton kezét Vilmos herceg kérte meg 2010 októberében egy kenyai vakáció során Lady Diana 18 karátos kékzafír eljegyzési gyűrűjével. Az esküvőt 2011. április 29-én tartották a Westminsteri apátsági templomában, melyet a TV is közvetített.

Első gyermekük 2013. július 22-én született meg, aki a George Alexander Louis nevet kapta, azaz ő királyi fensége, György Sándor Lajos, Cambridge-i herceg.

Minnie Driver

A zafír és gyémánt eljegyzési gyűrűjét  Josh Brolin húzta az ujjára, melyet először a 2001 áprilisában megrendezésre kerülő Long Beach Toyota Pro/Celebrity Race-en mutatott meg, októberben viszont már szakításukról lehetett hallani. A szétválás okának Brolin mostohaanyját, Barbra Streisandot tartották, aki próbálta átvenni az irányítást az esküvő felett.

2008. szeptember 5-én adott életet fiának, aki a Henry Story Driver nevet kapta. Az apa azóta sem ismert.

Alexis Bledel

A Mad Men – Reklámőrültek sorozat két sztárja, Alexis és  Vincent Kartheiser egymásra talált, eljegyzésükre 2013. március 20-án került sor. Vincent a kékszemű szépség kezét egy kerek gyémánttal kérte meg.

Esküvőjük időpontjáról még nincsenek információk.

Elizabeth Hurley

Shane Warne 2011 októberében tette fel a nagy kérdést Elizabeth számára, aki igent mondott, ezáltal egy zafír- és gyémántgyűrű került az ujjára, melynek értéke közel 22 millió forintra tehető.

Az elmúlt néhány napban viszont pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a páros különvált. Korábban Arun Nayar felesége volt Elizabeth, akivel négy évig voltak házastársak, válásuk 2011 júniusában lett hivatalos.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer vőlegényét az Ügyféllista forgatásán ismerte meg 2012-ben. Brian Hallisay a becslések szerint egy 5 karátos gyűrűvel kérte meg a színésznő kezét 2013 májusában. Ez év júniusában jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, akinek születése decemberre esedékes.

Angie Harmon

Angie kezét a footballjátékos Jason Sehorn kérte meg a The Tonight Show keretein belül, a meglepetést tovább fokozta a pompás, körben kövekből álló gyűrű. Az esküvőt 2001 júniusának első hetében tartották meg.

Három lányuk született, Finley Faith 2003-ban, Avery Grace 2005-ben, Emery Hope pedig 2008-ban.

Kellie Pickler

Az énekesnő 2010-ben a Country Music Awards vörös szőnyegén mutatta meg először az új kiegészítőjét. Kezét Kyle Jacobs dalszövegíró kérte meg, miközben a tengerparton sétáltak. A lakodalmat 2011 első napján tartották meg.

Jessica Alba

Cikksorozatunk előző részében első eljegyzési gyűrűjét mutattuk be a színésznőnek, most pedig a legújabbat tekinthetitek meg. 2007-ben kérte meg kezét  Cash Warren filmproducer, akivel 2008. május 19-én kötötték össze életüket. Még ebben az évben született meg első kislányuk, aki a Honor Marie nevet kapta. Három évvel később bővült a család, második kislányuknak a Haven Garner nevet adták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek