Starity

VS-angyalok és híres kapcsolataik

2013. szeptember 20. 05:05   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret-angyalok a világ leghíresebb és legszebb modelljei. Közülük nem egy fordult meg híres sztárok karjaiban. Vegyünk górcső alá 6 VS-angyalt, akik egy egy híresség barátnői/feleségei vagy exei.

hirdetés
VS-angyalok és híres kapcsolataik

Stephanie Seymour és Axl Rose

Stephanie a VS-angyalok első generációjának a tagja Helena Christensennel, Tyra Banksszel, Karen Mulderrel és Daniela Peštovával. Axl Rose a Playboy címlapján pillantotta meg a modellt és kérte fel ügynökségén keresztül a Don't Cry című dalukhoz készülő videoklipjük castingjára. Még a forgatás során összejöttek, és Ők ketten lettek a 90-es évek egyik legismertebb szerelmespárja, akik minden lépését igyekezett a média szemüggyel tartani. Stephanie később a November Rain rockballadához készült kisfilmben is feltűnt – ő alakította Rose menyasszonyát.

A világhírű klip után Stephanie is hamar nagy népszerűségnek örvendett. A kapcsolatuk nem zajlott zökkenőmentesen, Seymour 1992-ben megcsalta Axlt Charlie Sheennel, amit Sheen sajtósa el is ismert a későbbiekben. 1993 elején eljegyezték egymást, de hamarosan fel is bomlott a jegyességük. Axl a szakítást a This I Love című szerelmes balladában dolgozza fel.

Axl és Stephanie a Don't Cry videoklipjének forgatásán.

Heidi Klum és Seal

Heidi 1999-től 2010-ig erősítette a VS csapatát. A szupermodellnek volt egy futó kapcsolata a Red Hot Chili Peppers együttes frontemberével, Anthony Kiedisszel, 2003-ban ismerkedett meg a Forma-1-ből ismert Flavio Briatoréval, akitől Leni nevű lánya született. Heidi még várandós volt, amikor Seallel egymásba szerettek.

Az aranytorkú énekest azonban cseppet sem zavarta, hogy szerelme mástól várja gyermekét, sőt a nevére is vette a kislányt. 2005 májusában kimondták a boldogító igent, és Heidi két kisfiúval, Henryvel és Johannal, illetve egy kislánnyal, Lou Suololával ajándékozta meg férjét. Sajnos a házasságuk nem tartott a sírig. 2012 elején bombaként robbant a hír, hogy Heidi beadta a válókeresetet.


Itt még minden rendben volt a szupermodell és az énekes között. Ez azonban a múlté.

Adriana Lima és Lenny Kravitz

Adriana 2000 óta, már 13 éve tagja a Victoria’s Secret angyalainak. A VS egyik dögös brazil angyalkája és a zenész 2002-ben alkottak egy párt, ám ezt a kapcsolatot végig óvták a nyilvánosság előtt. A szerelmesek néhány hónapnyi együttjárás után eljegyezték egymást, ám még a frigyre lépés előtt fel is bomlott a jegyesség, és ezzel Adriana és Lenny kapcsolata is. Az okokkal kapcsolatban egyik fél sem nyilatkozott. A brazil szupermodell Marco Jaric szerb kosárlabdázó oldalán találta meg a boldogságot, akivel két gyönyörű leánygyermeket nevelnek; Valentinát és Siennát.

Adriana és Lenny közös fotósorozatából.

Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio

2000-ben ismerkedett meg egymással a világ egyik legsikeresebb szupermodellje és napjaink egyik legtehetségesebb fiatal színésze. Kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, amolyan se veled, se nélküled szerelem volt az övék. 2004-ben a People magazin mégis az Év legszebb sztárpárjának választotta Leót és Gisele-t.

2005-ben végleg búcsút intettek egymásnak. Gise 2006 óta Tom Brady párja. 2009 februárjában össze is kötötték életüket. Jelenleg két gyönyörű gyermek, Benjamin és Vivian Lake szülei. Leo pedig úgy hírlik, hogy újabban – a szintén VS modell – Toni Garrnnal randevúzik.

Gisele Leoval a vörösszőnyegen.

Miranda Kerr és Orlando Bloom

Miranda és Orlando 2008-ban találkozott először egy divatbemutató alkalmával. Kapcsolatukat óvják a nyilvánosságtól a kezdetektől fogva, így nagy meglepetés volt, amikor 2010 nyarán a pár összeházasodott. Alig egy hónappal később Miranda a Spanyol Vogue riporterének vallotta be az örömteli hírt, miszerint várandós. A pár első közös – és eddig egyetlen-gyermeke, Flynn 2011. január 6-án született meg Los Angelesben. Több pletyka felröppent a Kerr–Bloom-házaspár válásával kapcsolatban, de egyelőre ezeknek nincs valóságtartalma; a sztárpár köszöni szépen, boldog egymással.

Orlando, Miranda, és a kis Flynn egy boldog kis családot alkot.

Behati Prinsloo és Adam Levine

Tavaly júniusban kezdtek el találkozgatni pár hónappal az után, hogy Anne Vyalitsyna elég botrányos körülmények között szakított az énekessel. Idén májusban felröppentek a hírek Beha és Adam szakításáról, és arról, hogy Levine új párra lelt Nina Agdal dán modell személyében. Nina mellett azonban olybá tűnik; Adam nem találta meg amit keresett, ugyanis júliusban visszaférkőzött Beha kegyeibe, sőt! El is jegyezte a namíbiai szépséget. Á nem tudni, mikor kerül sor a mennyegzőre.

Behati és Adam sugárzik a boldogságtól.

Selita Ebanks és Nick Cannon

A Kajmán-szigetekről származó topmodell 2005-től 2009-ig erősítette a VS csapatát főállású angyalkaként. Selita 2007 februárjában kezdett el randevúzni a rapper, színész Nick Cannonnal. A kapcsolatuk hamar komoly fordulatot vett. Nick alig fél évvel később, 2007. május 7.-én megkérte a gyönyörű modell kezét.

A meghitt pillanatot a Times Square hatalmas kivetítőjén is több ezer ember láthatta. A pár kapcsolata azonban még az eskövő előtt felbomlott. Nick az aranytorkú énekesnő, Mariah Carey mellett találta meg a boldogságot, aki egy gyönyörű ikerpárral ajándékozta meg a rappert.

Itt még Selita büszkén mutatta meg a nagyvilágnak eljegyzési gyűrűjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek