Starity

Férje után Sarka Kata is dalra fakadt

2013. szeptember 20. 05:05   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VIVA celebszívató show-műsorában senkit sem kímélnek, még Sarka Katát sem, aki először énekelt nyilvánosság előtt.

hirdetés
Férje után Sarka Kata is dalra fakadt
Fotó: Red Lemon

Egerek, gusztustalan csótányok, karaoke, egy kígyó és két kancsó tej gondoskodott arról, hogy mindenkinek legyen félnivalója a Menny a Pokolba’ forgatásán. De kiderült az is, hogy nem kell annyira aggódni a játékosokért.

Sarka Kata a műsorban ország-világ előtt bizonyította, hogy van bátorsága nyilvánosság előtt énekelni, még akkor is, ha saját bevallása szerint nem túl jó a hangja. Ezzel együtt azonban nemcsak elénekelte Varga Viktor Lehet zöld az ég és kék a fű című számát, de mindeközben korongokat halászott ki egy rovarokkal teli terráriumból, sok-sok pontot szerezve ezzel a csapatának.

Habár a műsor előtt Kata egyáltalán nem izgult, mert nagyjából felkészült arra, hogy milyen feladatokkal kell szembenéznie a műsorban, azért az éneklés nem volt egyszerű. Bevallása szerint ez utóbbi volt a nehezebb feladat, az undorító rovarokra már nem is figyelt.

„Jól éreztem magam a forgatáson, nagyon jó volt a hangulat, bármikor szívesen mennék újra. Itt énekeltem életemben először közönség előtt, bevallom, ez mindennél nehezebb feladatnak bizonyult. Biztos vagyok benne, hogy most fakadtam dalra nagyobb nyilvánosság előtt utoljára – mesélte nevetve Kata. – A bogarakra már szinte nem is figyeltem, annyira koncentráltam, hogy jól menjen az éneklés” – tette hozzá Hajdú Péter felesége, akinek egyébként ezzel együtt nincsenek kellemetlen emlékei a forgatásról.


Fotók: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek