Starity

Billy Ray Cyrus: „Ő még mindig az én Miley-m”

2013. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Billy Ray Cyrus az állítja, hogy a kislánya még mindig a régi, a rajongók és a civilek is kezdenek kételkedni ez ügyben.

hirdetés
Billy Ray Cyrus: „Ő még mindig az én Miley-m”

Az énekes és dalszerző Billy Ray Cyrus még mindig támogatja lányát, Miley Cyrust a botrányos VMA-s fellépése után, és úgy gondolja, hogy még mindig az ő jókislánya.

„Miley (is) szerepelt valami nagyon különlegesben. Ő csak Miley. Ő egy művész, egy igazi művész. Az évek során újra megtalálta a hangját. És úgy fejlődik, akár egy művész. Azt hiszem, rengetegen ezt tartják a botrányosnak. Ő még mindig az én Miley-m” – árulta el érzéseit, Billy az E!Online riporterének.

Nemrég Billy Piers Morgan talkshow-jában szerepelt, ahol Morgan arról kérdezte, mit szól lánya fellépéséhez – hozzátette, hogy ő apaként nem nézné jó szemmel, ha lánya több millió néző előtt rázná a hátsó felét.

„Az apja vagyok. Egy énekes-dalszerző iskolából jöttem, és egy dallal kezdtem. És az olyan varázslatos dolog, amikor egy dal megtalálja a gazdáját, és összeolvadnak, egyek lesznek” – kerülte ki szépen a kérdést az édesapa.

Annak ellenére, hogy rengetegen Miley ellen fordultak, szerencsére akadnak hű követői a sztárok körében is. Nemrég Adam Lambert védte meg, ezúttal pedig Szabó Zsófi mesélt arról, hogy nagyon szereti a számait, és tulajdonképpen még kedveli is. – „A VMA-n viszont érthetetlen számomra, amit művelt” – fűzte hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek