Starity

Gwyneth Paltrow az edzőtermek dívája

2013. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletesség-mániás híresség rettegésben tartja kedvenc edzőtermének dolgozóit inkorrekt követeléseivel.

hirdetés
Gwyneth Paltrow az edzőtermek dívája

Gwyneth, aki nem egy ízben bizonyította már, hogy a testedzés megszállottja, egy héten ötször csinálja végig kőkemény edzéstervét. Mindez azonban már egyáltalán nem fárasztó számára, ahogy ő mondta, olyan napi rutinná vált, mint a fogmosás.


viply.de

Ezzel persze önmagában semmi gondunk sem lenne, mondván: tegye, ami jól esik. Azonban Paltrow kisasszony tökéletesség-mániájának a fitneszstúdió alkalmazottai is ki vannak szolgáltatva – legalábbis egy bennfentes ezt állította a Life & Style magazinnak.

A színésznő edzéstervét Tracy Anderson állította fel, akinek számos edzőterme van Los Angelesben és New Yorkban is. Mielőtt Gwyneth megkezdi a számára előírt edzést az egyik divatos gépen, több különösnél különösebb kívánságát kell teljesítenie az ott dolgozó személyzetnek.

„Mielőtt elmegy zuhanyozni, mindenkit beküld a zuhanyzókba, hogy mindent szárazra töröljenek neki! Elutasítja, hogy érintkezzen azzal, amit ő mások fürdővízének nevez” – nyilatkozta a bennfentes.

Bár a stúdióban számos, különféle márkájú ásványvizet és sportitalt kínálnak, amik tele vannak ásványi anyagokkal, Gwyn számára ez sem elég: „Ha itt van, valakit elküld a benzinkútra, hogy egy pár üveg SmartWatert vásároljon. Feldühíti, hogy nincs nálunk raktáron, de ehhez nincs itt elég gyakran.”

Ha még nem lenne elég a díva-allűrből: „Nem akarja megfogni a WC-papírt, amihez mások már hozzáértek. Gwyneth egy bontatlan csomagot követel.” – A bennfentes utolsó mondatát jobb kommentár nélkül hagyni: „Ez a nő bolond!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek