Starity

Angyalok szállták meg Párizst

2013. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hogy lesz a világ egyik legszebb és legromantikusabb városa egy pár órára még szebb: a karácsonyi VS-kollekció fotózásába nyerünk bepillantást.

hirdetés
Angyalok szállták meg Párizst

Angyalok szállták meg Párizst – igaz, csak egy fotósorozat erejéig. A Victoria's Secret karácsonyi kollekciójának reklámfotózására olyan híres szupermodelleket kértek fel, mint Karlie Kloss, Lily Aldridge és Alessandra Ambrosio, Adriana Lima és Behati Prinsloo, akik szexi fehérneműkben pózolnak a párizsi Louvre előtt.

A kollekció fotózását éjjel 22.30-kor kezdték, csütörtökön, a párizsi Louvre Múzeum balkonján. A szexis fehérneműk mellett minden modell kapott kiegészítőként egy pár XXL méretű angyalszárnyat – a fotózás sikere garantált!

Mivel éjjeli bagolynak kellene lennünk ahhoz, hogy lássuk élőben a fotózást, a karácsonyi kollekció megjelenéséig megosztunk veletek néhány bennfentes-információt a fotózásról.

Adriana Lima kiborult – lássuk be, nem véletlenül: alig ruhában fényképezték őket az éjszaka közepén Párizsban, ami nem kifejezetten trópusi időjárásáról híres. A fények városában éjjel nagyjából 15°C alatti hőmérséklet jellemző.

Karlie, a 21 éves szupermodell, a 185 centiméter magas szépség kapta az összes modell közül a legmagasabbra nyúló szárnyakat.

Sokak szerint a Pont Alexandre III Párizs legszebb hídja, itt pózoltak a lányok: Lily Aldridge, Karlie Kloss és Adriana Lima.

A reflektorfényben Behati Prinsloo, a 24 éves namíbiai „bennszülött” lélegzetelállítóan fest a hófehér szárnyakkal és a finom fehérneműben.


Fotók: CORBIS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek