Starity

Vaddisznók támadták rá Szabó Zsófira

2013. szeptember 21. 09:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban színésznője tegnap este posztolta ki, hogy a vaddisznók megtámadták az erdőben és sajnos egy éve tehetetlenek ellenük.

hirdetés
Vaddisznók támadták rá Szabó Zsófira
Fotó: Facebook

Zsófi általában vagy reggel vagy este viszi sétálni, futni Gyémántot, a kutyáját, tegnap azonban nem túl jó dologban volt részük. A színésznő azt írta a Facebook-oldalára, hogy Gyémánt odaszaladt hozzá, mert egy vaddisznó üldözte. Zsófi felkapta és együtt menekültek az állat elől.

„Több, mint egy éve egy egész konda rémisztgeti a környéken élőket! Több kutya esett már a vaddisznók áldozatául, védett növényeket túrtak ki és mindennap felborítják a szemetet! Eddig is féltem de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a dolognak. Segítséget kértünk a Pilisi Parkerdő Zrt.-től is, illetve az önkormányzattól. Senki nem segít nekünk és ez mar több mint egy éve megy így! Azt hiszem el fogok költözni” – írta elkeseredetten Zsófi.

Természetesen voltak, akik próbáltak segíteni a szőkeségnek, de olyanok is akadtak, akik a vaddisznók védelmére keltek, holott Zsófi egy ujjal sem nyúlt hozzájuk. Ma megint írt jó pár sort annak érdekében, hogy elmagyarázza a vaddisznóvédőknek, hogy nem arról van szó, hogy ki kell őket irtani.

„Emberek! Gyémántra támadtak rá! Mivel védtem a kutyát, aki hozzám szaladt, én is veszélybe kerültem, mert egy kondával szemben tehetetlen egy ember. Szó sincs róla, hogy állatot ölnék! Normálisak vagytok? – írta az egyébként állatszerető celeb kiakadva – teljes joggal, bár szerencsére se Zsófinak, se Gyémántnak nem esett semmi baja.


Zsófi Facebookjára posztolta a képet, hogy lássuk, a vaddisznók mennyire feltúrták a helyet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek