Starity

Új sportágat inspirált Miley Cyrus

2013. szeptember 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő twerkölése tényleg rengeteg embert megihletett – talán túl sokat is. Új sportág jött létre hála Miley-nak.

hirdetés
Új sportágat inspirált Miley Cyrus

Miley Cyrus sok ember figyelmét felkeltette, amikor fellépett az MTV VMA színpadán, sokaknál kiverte a biztosítékot, s míg egyesek szerint az elmúlt egy évben tanúsított viselkedése vőlegénye elvesztésébe került, sokakat inspirált is: új fitneszág jött létre, hála pikáns előadásának.

A 33 éves Barbara Purcell New Yorkban vezet fitnesz- és jógastúdiót, s elmondása szerint a ‘twerkout’ névre keresztelt sport egyre népszerűbb a lelkes testépítők, fogyni vágyók körében, hiszen segít formába jönni.

„A sport és a móka kombinációjából létrejött egy szexualitással fűtött mozdulat, a twerk, amely során a csípőé és a fenéké a főszerep. Eddig nagyon népszerűnek bizonyult, ami nem is csoda, hiszen könnyedén leszaladnak a kilók a derékról és a hátsóról” – magyarázta.

Úgy fest, a 20 éves Miley nemcsak történelmet írt, de új fitneszágat is kreált. „Nem adok a negatív véleményekre, mivel ez nem újdonság. Hányszor láttunk már ilyet a popműfajban?” – kommentálta korábban az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek